ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε υποψηφίους Πανελληνίων από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης

0

Διαχρονικά, η περίοδος προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι συνυφασμένη με άγχος, αγωνία και ανασφάλεια. Συναισθήματα που μοιράζονται όλες/οι σχεδόν οι υποψήφιες/οι νέοι  και τα οποία κλιμακώνονται μέχρι στην κορύφωσή τους που συνήθως συμπίπτει με τη συρρίκνωση του χρόνου που μεσολαβεί μέχρι τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Με πρόθεση να βοηθήσουν τις/τους υποψήφιες/ους των Πανελληνίων Εξετάσεων  να διαχειριστούν την αγωνία τους και να αποφορτιστούν από το άγχος τους ώστε  να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους με ψυχραιμία και  πίστη στην προσπάθεια τους,  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, το Κέντρο Κοινότητας και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα  προσκαλούν τις /τους μαθήτριες / ές της Γ’ Λυκείου να συμμετάσχουν σε κλειστές ομάδες διαχείρισης άγχους των Πανελληνίων ή/και ατομικές συνεδρίες, οι οποίες  θα συντονίζονται από Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας. 

 Οι ομαδικές ή ατομικές  συνεδρίες θα πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες  ώστε να εξυπηρετούνται τα παιδιά.  Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας τους θα καθοριστούν σε συνεργασία με τις/τους συμμετέχουσες/- ντες . 

 Από πλευράς Κοινωνικής Υπηρεσίας και  Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης,  πάντως,  θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το όφελος που θα αποκομίσουν οι συμμετέχουσες/οντες μαθήτριες και μαθητές  να είναι το μέγιστο δυνατό.

Για δηλώσεις συμμετοχή και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες /οι να επικοινωνούν με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας (οδός Γερακάρη 61-63) ,  από Δευτέρα έως Παρασκευή,  από τις 08:00 το πρωϊ  έως τις 4 το απόγευμα, τηλεφωνικώς στο 28313 41250, -255, -256, -257 -250, - 260 και 28313 41207 ή μέσω email: ken.koinotitas.reth@gmail.com.

Λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων και προκειμένου να ξεκινήσει  άμεσα η λειτουργία των  Ομάδων, είναι χρήσιμο να κατατεθούν οι δηλώσεις συμμετοχής  στο Κέντρο Κοινότητας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Καλή επιτυχία με Υγεία, Έμπνευση  και Αισιοδοξία!Rethemnos news monogram

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε υποψηφίους Πανελληνίων από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ