ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ιστορίες καθημερινής τρέλας με παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας…

0

Άλλη μια παράλογη ιστορία έρχεται να προστεθεί στην αλλοπρόσαλλη καθημερινότητα που ζούμε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκανε στην εφημερίδα μας, ένας συμπολίτης μας συμβαίνει το εξής:

Πριν από λίγο καιρό πέθανε ο πατέρας του. Πήγε λοιπόν στον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος της πατρικής κατοικίας και ζήτησε την μεταφορά του ονόματος και ρύθμιση χρεών ύψους 600 ευρώ. Του είπαν πως θα του αποστείλουν τις σχετικές ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις δεν έγιναν ποτέ και μετά από πολύ καιρό έλαβε ένα έγγραφο από άλλη εταιρεία πως οφείλει 900 ευρώ και βρήκε το ρεύμα στο σπίτι κομμένο. Παράλληλα του έφτασε και μια ενημέρωση από την εφορία για χρέωση ενός ποσού 200 ευρώ για δημοτικά τέλη λόγω αλλαγής παρόχου!

Όπως καταγγέλλει, χωρίς να τον ρωτήσουν, χωρίς να καταλάβει τα πως και τα γιατί έφτασε να απειλείται από δικηγορικό γραφείο των Αθηνών πως αν δεν καταβάλει 1000 ευρώ θα του αφαιρέσουν και το καλώδιο που φτάνει από το στύλο μεταφοράς ηλεκτροφόρων καλωδίων στο σπίτι του!

Όπως καταλαβαίνετε, τελικά θα πληρώσει διπλάσιο ποσό και μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί καν για το αν επιθυμεί να μεταφερθεί σε νέο πάροχο, χωρίς να ενημερωθεί για όρους και χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί έχουν γίνει όλα αυτά.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα ζητήσει την υπογραφή ή τυχόν καταγεγραμμένη ηχητικά κλήση σχετικά με την έγκριση αλλαγής παρόχου και θα κινηθεί νομικά.Rethemnos news monogram

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ιστορίες καθημερινής τρέλας με παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας…

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ