ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Κοκκινοσκουφίτσα» ολοκλήρωσε το ταξίδι της

0

Η παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεατρικού Περίπλου «Χριστούγεννα με την Κοκκινοσκουφίτσα» ολοκλήρωσε το ταξίδι της την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου με μια έξτρα παράσταση, η οποία προσφέρθηκε από την Καρναβαλική ομάδα «Οι Άλλοι» στο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που και φέτος μας αγκάλιασε και επέλεξε να περάσει μαζί μας τις γιορτές! Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο δώρο για εμάς και η δύναμή μας για να συνεχίζουμε και να παλεύουμε να γινόμαστε καλύτεροι!

Ραντεβού πάνω στη σκηνή σε λίγο καιρό...

Καλή Χρονιά σε όλους και καλό Καρναβάλι!

 

Το πρώτο έτος του Σχολείου Θεάτρου προχωράει

   Η εκπαίδευση δεν σταματά... Η εμπειρία είναι μοναδική... Είχαμε την τύχη και τη χαρά να είναι μαζί μας ως εκπαιδευτής στο μάθημα της Φωνητικής ο Ταξιάρχης Χάνος (Δάσκαλος φωνητικής στο Κ.Θ.Β.Ε, ηθοποιός και μόνιμο στέλεχος του Εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά) ο οποίος ήρθε στο Ρέθυμνο μόνο για το Σχολείο μας την περασμένη Δευτέρα. Γοητευμένοι και ευγνώμονες μοιραζόμαστε μαζί σας φωτογραφίες από στιγμές δημιουργίας.

(Το Σχολείο Θεάτρου ξεκίνησε φέτος στον Θεατρικό Περίπλου με υπεύθυνη και βασική εκπαιδεύτρια την ηθοποιό Μαρία Καντιφέ. Η φοίτηση διαρκεί τρία έτη και οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται για τα νέα τμήματα θα γίνονται κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Περισσότερες πληροφορίες στο www.theatrikosperiplous.gr και στο 6943688972)

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ