ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις για την ανάδειξη έργων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου

0

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου σας καλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας ενημέρωσης «Europe in My Region», στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης. Η καμπάνια θα προβάλλει αντιπροσωπευτικά έργα στον τομέα του πολιτισμού που χρηματοδοτήθηκαν από το Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 και φέρει τον τίτλο: «Ταξίδι στον Πολιτισμό». Από 8 έως 12 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν εννέα εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια της Κρήτης, με τη συνεργασία φορέων που υλοποίησαν έργα την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και το Σύνδεσμο Διαδόσεως Καλών Τεχνών Ρεθύμνου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30 στο Τέμενος Νερατζέ, Αίθουσα Παντελής Πρεβελάκης (Ωδείο – Παλιά Πόλη Ρεθύμνου). Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του έργου «Αποκατάσταση Μιναρέ Τεμένους Νερατζέ στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου»

Επίσης, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου σας προσκαλεί σε μουσική εκδήλωση με τη Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στην Ιερά Μονή Αρκαδίου. Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του έργου «Επανέκθεση Κειμηλίων Ιεράς Μονής Αρκαδίου». Μετά το πέρας της μουσικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον χώρο του μουσείου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ