ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρυσό βραβείο anti-bullying στα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ»

0

Τα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ» βραβεύτηκαν με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Καταπολέμησης Σχολικού Εκφοβισμού των φετινών EDUCATION BUSINESS AWARDS της Boussias Communications. Πρόκειται για την πρώτη τους διάκριση από ελληνικό φορέα για το έργο τους αυτό, έχοντας ήδη διακριθεί 2 φορές από φορείς του εξωτερικού (Βραβείο Νταϊάνα Πρωταθλητών Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού & Δίπλωμα Φιναλίστ στην κατηγορία Κοινωνικού Αντίκτυπου των ALUMNI AWARDS του Βρετανικού Συμβουλίου). Η κριτική επιτροπή των EDUCATION BUSINESS AWARDS, με επικεφαλής την πρώην υπουργό κ. Μαριέττα Γιαννάκου, απένειμε στα Κέντρα Φήταμ, κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης το ξεχωριστό αυτό βραβείο. Από το Σεπτέμβριο του 2014 τα Κέντρα Φήταμ, σε Ρέθυμνο και Ατσιπόπουλο, έχουν ξεκινήσει την επιτυχημένη τους Εκστρατεία Anti-Bullying η οποία στηρίζεται από την ακούραστη συμβολή της βραβευμένης τους Ομάδας Εθελοντών Anti-Bullying. Το κοινωνικό αυτό έργο συνεχίζεται δυναμικά και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καινοτόμα project πάνω στο φλέγον θέμα του σχολικού εκφοβισμού.

Επίσης, το πανελλήνιο Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS, που γιορτάζει 15 χρόνια και του οποίου είναι πρόεδρος η κ. Ασημένια Φήταμ, βραβεύτηκε κι εκείνο με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Καινοτομία στην Εκπαίδευση για το πρόγραμμα QLP που αφορά την εφαρμογή της διαφοροποιημένης διδασκαλίας μέσω του τεστ QLP που βασίζεται στη θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης.

H λαμπερή βραδιά απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στον πολυχώρο «Αθηναΐς», την Παρασκευή 5 Μαΐου ενώ μεταδόθηκε ζωντανά στην ιστοσελίδα των Education Business Awards.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ