ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

8ος Ποδηλατικός Γύρος Πόλης Ρεθύμνου 2017

0

Φτάσαμε στην τελική ευθεία για τον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Πόλης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 19:30 στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αναμένεται μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης οι συμμετοχές να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Όσοι δεν έχουν ακόμα εγγραφεί μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.rethymno.gr. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2831055645 και στο email [email protected].

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να προσέλθουν εγκαίρως στις 19:00 στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη ώστε στις 19:30 να ξεκινήσει η εκδήλωση. Επίσης, εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής παρακαλούνται οι οδηγοί και όσοι επιθυμούν να μετακινήσουν το όχημα τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρακάτω οδούς: Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη(εκκίνηση) - Χορτάτζη-Αντισμηνάρχου Βασιλάκη-Μάρκου Πόρτάλιου- Μαχηρών Σχολής Χωροφυλακής- Εμμανουήλ Παχλά - Αυστραλών Πολεμιστών-  Άρη Βελουχιώτη-Σοφοκλή Βενιζέλου-Ελευθερίου Βενιζέλου -Πετυχάκη -Αρκαδίου -Κεφαλογιάννηδων(Περιφερειακός)-Πάρκινγκ Νότιας πλευράς Σταδίου Σοχώρας-Παντελή Πρεβελάκη- Ψυλλάκη-Δημακοπούλου- Γερακάρη-Εθνάρχου Μακάριου και (Τερματισμός) Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ