ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Antonello Brambilla: Ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων του ιταλικού ποδοσφαίρου έρχεται στο ''3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών''!

0

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών τερματοφυλάκων που έχουν έρθει ποτέ στην Κρήτη για να διδάξουν, με εμπειρία από elite πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως εκείνα της Ιταλίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας, θα δώσει το ''παρών'' στο ''3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών'', που διοργανώνει η GK Goalkeeper Academy τον προσεχή Ιούνιο!

Ο λόγος για τον Ιταλό, Antonello Brambilla, ο οποίος θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του Camp στα Χανιά, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024.

Ο κ. Brambilla εργάζεται αυτή την περίοδο στην πρώτη ομάδα της Ascoli, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει σε ομάδες όπως οι Sampdoria, Palermo, Cagliari, Watford, Marseille, Sheffield Wednesday, ως άμεσος συνεργάτης προπονητών όπως οι Claudio Ranieri, Roy Hodgson, Igor Tudor, Walter Zenga και GK Coach τερματοφυλάκων όπως οι διεθνείς Salvatore Sirigu (μετέπειτα πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας), Alessio Cragno (εθνική Ιταλίας), Ben Foster (εθνική Αγγλίας), Pau López (εθνική Ισπανίας).

Μάλιστα, τη σεζόν 2018-19, όταν εργαζόταν στην Cagliari, ψηφίστηκε κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων στη Serie A από τους ίδιους τους συναδέλφους του στην APPORT (Ένωση Ιταλών Προπονητών Τερματοφυλάκων)!

Παράλληλα, εκτός των τεσσάρων γραμμών, ο Antonello Brambilla είναι ένας από τους πιο επιφανείς εκπαιδευτές προπονητών στην Ευρώπη, όντας συγγραφέας δύο δημοφιλών βιβλίων για τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα, αλλά και διοργανωτής του ετήσιου συνεδρίου ''APPORT Garda International'', στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο οι κορυφαίοι προπονητές τερματοφυλάκων απ' όλο τον κόσμο!

Η έλευση του σπουδαίου Ιταλού GK Coach στην Κρήτη πραγματοποιείται χάρη στη διαμεσολάβηση της Athens Goalkeepers Academy, με την οποία η GK Goalkeeper Academy έχει επίσημη συνεργασία στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Σε συνεργασία με το επιστημονικό επιτελείο της GK Goalkeeper Academy και τον Επικεφαλής της, Κώστα Γύπαρη, ο κ. Brambilla θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει το εκπαιδευτικό πλάνο όλου του τριημέρου (21-23/6) στα Χανιά. Ο ίδιος, μάλιστα, θα παρουσιάσει την προπονητική φιλοσοφία του μέσα από ειδικά καθημερινά σεμινάρια, ενώ μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό staff θα εκπαιδεύσει και θα αξιολογήσει τους τερματοφύλακες στο γήπεδο.

Όπως κάθε χρόνο, οι goalkeepers που θα ξεχωρίσουν θα έχουν τη δυνατότητα στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά σε μεγάλους συλλόγους, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων.

 

Γύπαρης: «Πιστοί στις αρχές μας, ευχαριστούμε την AGA»

Ο Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, κ. Κώστας Γύπαρης, δήλωσε:

''Στην GK Goalkeeper Academy και στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας να διοργανώνουμε υψηλού επιπέδου Camps και σεμινάρια για τους αθλητές και τους προπονητές μας, έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας την ποδοσφαιρική εξωστρέφεια.

Με την έλευση του κ. Brambilla αποδεικνύουμε για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι αντλούμε τεχνογνωσία από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ευρώπη και προσπαθούμε να τη μεταδίδουμε σε αθλητές και προπονητές.

Παράλληλα, προσπαθούμε να δίνουμε ίσες ευκαιρίες στους νεαρούς goalkeepers σε κάθε γωνιά της Κρήτης. Το Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών αποτελεί το πρώτο και βασικό στάδιο αξιολόγησης των τερματοφυλάκων, καθώς όσοι ξεχωρίσουν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά, όπως κάθε χρόνο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Athens Goalkeepers Academy και τον Επικεφαλής της, κ. Χρήστο Λάμπρου, γιατί χωρίς τη δική τους διαμεσολάβηση δεν θα ήταν εφικτό να έρθει στην Κρήτη ο κ. Brambilla''.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο "3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών", καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές, πλέον, μπορούν να γίνονται και ONLINE εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ εδώ (απαιτείται σύνδεση στον λογαριασμό σας Google):

https://forms.gle/m9wvK6g3Eba3fJSo6

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

Τηλέφωνο: (+30) 6983054663 (και μέσω Viber & WhatsApp)

E-mail: [email protected]

📩 Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ