ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες

0

Το πεντάστερο ξενοδοχείο «NIKO Seaside Resort» ανοίγει τη φετινή τουριστική σεζόν στον Αγιο Νικόλαο, φέρνοντας αύριο Παρασκευή τους πρώτους 30 Βρετανούς πελάτες, που επέλεξαν την πόλη για τις πρώιμες διακοπές τους. Η έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου μέσα στο Μάρτιο, παραπέμπει στις παλιές καλές εποχές του τουρισμού του Αγίου Νικολάου, όταν η σεζόν ξεκινούσε από πολύ νωρίς και τελείωνε αρχές Δεκεμβρίου.

Το πρώην ξενοδοχείο «Coral», πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο ως προς την παροχή υπηρεσιών, είναι ένα από τα λίγα μεγάλα αστικά ξενοδοχεία, σε μια από τις πλέον επίκαιρες θέσεις της πόλεως. Σύντομα αναμένεται και το άνοιγμα του «δίδυμου» ξενοδοχείου «ΙnterContinental Resort Crete» (το πρώην «Hermes»), λίγα μέτρα πιο πέρα,  που επίσης αγόρασε και ανακαίνισε η εταιρεία «Hines – Hendersons Park».

Καλοί οιωνοί για την σεζόν

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου «NIKO Seaside Resort» Κώστας Φραγκούλης είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι είναι το πρώτο ξενοδοχείο που ξεκινά τη λειτουργία του, τόσο νωρίς, τη φετινή τουριστική σεζόν, η οποία προοιωνίζεται  πολύ καλή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την εξέλιξη των κρατήσεων στο ξενοδοχείο. Οι πελάτες του «ΝΙΚΟ» προέρχονται κυρίως από Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Το ξενοδοχείο ακολουθεί τα αυστηρά στάνταρντς ποιότητας του γαλλικού «brand» Accor και των «Knossians» που έχουν αναλάβει το διαχειριστικό κομμάτι του ξενοδοχείου. Με νέο σεφ και νέες επισιτιστικές προτάσεις της κουζίνας του, όπου κυριαρχεί η κρητική κουζίνα με παρασκευές από κρητικά προϊόντα, αλλά και το τμήμα «ευεξίας» – με ανακαινισμένο ΣΠΑ (ενταγμένο στην αλυσίδα «Aegeo Spas»), με χαμάμ, σάουνα, μασάζ, που προστίθεται στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες του, τόνισε ο διευθυντής. Επίσης αναβάθμιση θα γίνει στον εξοπλισμό, την εικόνα και του προσφερόμενου σέρβις στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο.

Ντόπιο κατά βάση προσωπικό

Το ξενοδοχείο κράτησε ένα ορισμένο αριθμό εργαζομένων το χειμώνα. Διατηρεί μια σταθερή βάση εργαζομένων, με τους οποίους ξεκίνησε ανοίγοντας το 2022. Τη φετινή σεζόν θα προχωρήσει σε επαναπροσλήψεις σε μεγάλο ποσοστό, ενώ, όπως επεσήμανε ο κ. Φραγκούλης, το 70% των εργαζομένων είναι από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Παράλληλα εξήγησε ότι η εξασφάλιση του απαραίτητου αριθμού εργαζομένων είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αυτή η επιχείρηση, όπως κάθε επιχείρηση και όχι μόνο στον ξενοδοχειακό κλάδο. Γι’ αυτό υποχρεώνεται και φέρνει εργαζόμενους και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Απασχολεί επίσης  φοιτητές της ΑΣΤΕΚ απ’ όλα τα έτη που κάνουν την πρακτική τους Ιούνιο – Σεπτέμβριο και κάποιους απ’ αυτούς διατηρεί στις θέσεις τους, μέχρι τέλος της σεζόν, ως κανονικά εργαζόμενους, εφόσον το επιθυμούν. Πέρυσι, 7 φοιτητές της ΑΣΤΕΚ έκαναν πρακτική στο «NIKO Seaside Resort» από τους οποίους η διεύθυνση δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη.

anatolh.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ