ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας πατινιών στην Μαρίνα Ρεθύμνου

0

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος των πατινιών, ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού «ΠΡΕΒΕΛΗ», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης , το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και με την υποστήριξη της WORLD SKATE - Παγκόσμια Ομοσπονδία Πατινιών, πραγματοποίησε ακόμη έναν συμμετοχικό αγώνα πατινιών στην Μαρίνα Ρεθύμνου, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, ενώ στις υπόλοιπες δραστηριότητες έλαβαν μέρος μικροί αθλητές από όλα τα τμήματα του ομίλου, αλλά και των κέντρων προσχολικής αγωγής "Παραμυθένιος Κόσμος", "Χαρούμενο Εργαστήρι" και "Παραμυθένιο Νηπιαγωγείο".

Η διοργάνωση είχε για ακόμη μια φορά την υποστήριξη εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού τους οποίους και ευχαριστούμε, αλλά και την ιδιαίτερη βοήθεια των γονιών των αθλητών του αγωνιστικού, που συνετέλεσαν στο να στηθεί αυτή η όμορφη γιορτή.

Ο φωτογράφος μας Ανδρέας Ξερουδάκης εξασφάλισε τα πολύ όμορφα στιγμιότυπα των παιδιών, ο Νίκος ο Δασκαλάκης ανέλαβε την παρουσίαση της διοργάνωσης, ενώ μαζί μας ήταν και το Κρήτη TV ως χορηγός επικοινωνίας. Τα έσοδα του αγώνα αυτή τη φορά θα διατεθούν στην αγορά ενός επαγγελματικού τραμπολίνο για τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου, "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ