ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γέμισε με μικρούς «Κρητικούς Σωματοφύλακες» το κλειστό Περιβολίων

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Crete Fencing Camp «Κρητικοί Σωματοφύλακες» που διοργάνωσε η Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Περιβολίων.

40 και πλέον ξιφομάχοι από όλη την Κρήτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για δύο μέρες, διασταυρώνοντας τα σπαθιά τους, παίζοντας με νέους αντιπάλους και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες μέσα από μια συνεχή, απαιτητική, και διασκεδαστική προπονητική διαδικασία.

Το 1ο προπονητικό camp ξιφασκίας που έγινε στη Κρήτη άφησε απόλυτα ευχαριστημένους όλους τους μικρούς συμμετέχοντες ξιφομάχους , τους γονείς τους , αλλά και τους συντονιστές του εγχειρήματος, Φουστανάκη Δημήτρη προπονητή της Ακαδημίας ξιφασκίας Λασιθίου και Ματσατσίνη Άρη προπονητή της δικής μας Ακαδημίας ξιφασκίας Ρεθύμνου. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν εκτός από το άρτια οργανωμένο camp, και την φιλόξενη πόλη μας .

Η διοίκηση της Ακαδημίας Ξιφασκίας Ρεθύμνου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη Δημοτική αρχή και τον Κο Προβιά αντιδήμαρχο αθλητισμού, για την παραχώρηση του Δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου Περιβολίων . Το ¨Βιβλιοσκόπιο¨ και τον     Κο Ζαχαριουδάκη για την ευγενική χορηγία του δείπνου όλων των συμμετεχόντων και των συνοδών τους. Την εταιρεία ¨Λάδι¨ και τον Κο Τσουδερό για την ευγενική χορηγία της φιλοξενίας των συντονιστών του προγράμματος. Φυσικά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και τους γονείς - συνοδούς τους που πέρασαν αυτό το όμορφο Σαββατοκύριακο μαζί μας στο Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ