ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φήμες ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy A9s με τετραπλή κύρια κάμερα

0

Μετά την ανακοίνωση του Galaxy A7 (2018) με την τριπλή κύρια κάμερα, η Samsung ενδέχεται να προσθέσει μία ακόμα κάμερα σε ένα από τα κινητά της Galaxy A-series.

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει το Galaxy A9s (είχαν κυκλοφορήσει φήμες για μία συσκευή επίσης με την ονομασία Galaxy A9 Star Pro) με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος.

To Galaxy A9s θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 660 SoC και θα διαθέτει 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (θα προσφέρεται συμβατότητα με κάρτες μνήμες microSD έως και 512GB ή και μεγαλύτερης χωρητικότητας). Η ιστοσελίδα AllAboutSamsung υποστηρίζει ότι η βασική κάμερα στην τετραπλή διάταξη στο πίσω μέρος θα βασίζεται σε αισθητήρα 24 Megapixels (f:/1.7).

Στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης μία κάμερα στα 8,0 Megapixels με ευρυγώνιο σύστημα φακών f/:2.4, μία στα 10 Megapixels με οπτικό ζουμ 2x (f:/2.4) καθώς και μία κάμερα στα 5,0 Megapixels (f:/2.2) που λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Galaxy A9s θα είναι 3720mAh και από την συσκευή που εξοπλίζεται με υποδοχή USB-C θα υποστηρίζεται Quick Charge 2.0. Στις 11 Οκτωβρίου θα γνωρίζουμε πάντως αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι ακριβείς όταν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «4x Fun» της Samsung.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ