ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαθητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3X3

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μία φορά το μαθητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης  3x3 στην Πλατεία Μικρασιατών. Μία αθλητική δράση που διοργανώνεται από το 2000 στο Ρέθυμνο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης.

Παρά την αναβολή του τουρνουά το Σάββατο 10 Νοεμβρίου λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά την Κυριακή 11 Νοεμβρίου γεμίζοντας την πλατεία με παιδιά ηλικίας 8-18 ετών.

Η συγκεκριμένη αθλητική δράση είναι θεσμός για την πόλη μας καθώς διεξάγεται κάθε χρόνο δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια,  να γνωρίσουν και να χαρούν από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Πλήθος ξένων επισκεπτών σταματούσαν στο πέρασμα τους για να θαυμάσουν τα παιδιά που έπαιζαν με μεγάλη συγκέντρωση ενώ παραδίπλα τα καμάρωναν οι συγγενείς και φίλοι ενθαρρύνοντας τα καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο σημείο αυτό, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη βοήθεια και τη στήριξη που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: το Αθλητικό σωματείο Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ και συγκεκριμένα ο προπονητής Καλαθοσφαίρισης Θεοδωσουλάκης Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Σαλονικιός Γεώργιος. Επίσης, ευχαριστούμε την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης με προπονητές το Χειμωνίδη Μιλτιάδη και τον Μίχα Κυριάκο και τέλος την Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ - τμήμα Καλοθοσφαίρισης.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα εξωτερικά συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου, και το ξενοδοχείο Sentido Pearl Hotels για τη διαμονή των εκπροσώπων της ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ