ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι εφήβων και νεανίδων

0

Συνεχίζεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι εφήβων και νεανίδων στο Ρέθυμνο στον συνεδριακό χώρο του Αχίλλειον Παλλάς. Χθες Πέμπτη 3/1 ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος στο πρωτάθλημα εφήβων όπου παίχτηκαν 2 γύροι και συνολικά περισσότερο από 10 ώρες σκακιού. Στους έφηβους το απόλυτο 3/3 έχουν επιτύχει έως τώρα οι: Αλεξάκης Γιώργος,  Τριάντος Κων/νος και Γεωργακόπουλος Νίκος. Φυσικά πολλά μπορούν να αλλάξουν καθώς είμαστε στο ξεκίνημα και απομένουν 6 γύροι για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στις νεάνιδες όπου έχουν ολοκληρωθεί μόλις οι 2 πρώτοι γύροι, το απόλυτο 2/2 έχουν καταφέρει οι αθλήτριες: Στρατή Μπέτη – Άννα, Χατζηιωαννίδη Φιλίππα και Γαλάνη Δήμητρα. Να σημειώσουμε ότι στις νεάνιδες απομένουν 5 γύροι για την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρεθύμνου που κλείνει 40 χρόνια φέτος είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους Πανελληνίως και ο 2ος παλιότερος στην Κρήτη. Διοργανώνει για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτι που έρχεται να συμπληρώσει την πετυχημένη ιστορία διοργανώσεων του ομίλου. Μην ξεχνάμε ότι έχει διοργανώσει 7 διεθνή τουρνουά στο παρελθόν και επίσης είναι ο μόνιμος τόπος διεξαγωγής των Παγκρήτιων Σχολικών Πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή 400 μαθητών από όλη τη Κρήτη. Το Ρέθυμνο αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και ο Σ. Ο. Ρεθύμνου αναλαμβάνοντας συνεχώς μεγάλες διοργανώσεις υλοποιεί τις δυνατότητες του Νομού μας.

Ο επόμενος γύρος είναι αύριο Παρασκευή 4/1 στις 4.00 μ.μ. παρόλο που οι παρτίδες μεταδίδονται ζωντανά από την διαδικτυακή πλατφόρμα www.chess24.com να σας θυμίσουμε ότι η είσοδος στον χώρο των αγώνων είναι ελεύθερη. Σας παροτρύνουμε λοιπόν να περάσετε κατά την απογευματινή σας βόλτα να δείτε από κοντά τους νεαρούς και κορυφαίους σκακιστές/ριες από όλη την Ελλάδα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ