ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τρεις αγνοούμενοι στην Κρήτη από τις αρχές Μαΐου

0

Τρεις υποθέσης εξαφάνισης ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης, με την αγωνία για τρεις οικογένειες σε Ηράκλειο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο να έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα ίχνη και των τριών χάθηκαν στις αρχές Μαΐου.

Τα ίχνη της χάθηκαν την Πρωτομαγιά…

Μία νέα υπόθεση εξαφάνισης ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές του νησιού και εν προκειμένω του Λασιθίου.

Ο λόγος για την εξαφάνισή μίας γυναίκας, ηλικίας 40 ετών, η οποία έφυγε από το σπίτι της, στο οποίο διαμένει με το σύζυγό της, την Τετάρτη 1 Μαΐου.

Οι ημέρες περνούσαν και η 40χρονη δεν επικοινωνούσε με το σύζυγο ή με το οικείο περιβάλλον της, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να δηλώσει την εξαφάνισή της στην αστυνομία, χτες, Σάββατο 10 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η 40χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Silver Alert για την εξαφάνιση του Στέλιου

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση (Silver Alert) από τη «Γραμμή Ζωής», και έπειτα από εισαγγελική εντολή, αναφορικά με την εξαφάνιση του 45χρονου Στέλιου Χλωράκη.

Ο 45χρονος εθεάθη για τελευταία φορά από τους γείτονές του, όταν έφευγε από το σπίτι του στα Χανιά, την Τετάρτη 1 Μαΐου.

Έκτοτε, το συγγενικό του περιβάλλον έχασε τα ίχνη και η πρώτη ξαδέρφη του αγνοούμενου δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στο Silver Alert, ο Στέλιος Χλωράκης έχει ύψος 1,65 και είναι αδύνατος. Τα μάτια του είναι καστανά και τα μαλλιά του «είναι πιθανό να είναι κοντοκουρεμένα».

Τονίζεται πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, καθότι ο 45χρονος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα.

Μία εβδομάδα ερευνών για τον 50χρονο

Εξαφανισμένος, για μία ολόκληρη εβδομάδα, παραμένει ο 50χρονος Χρήστος, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου.

Ο άνδρας εθεάθη για τελευταία φορά εκείνο το απόγευμα, την ώρα που έφευγε από το σπίτι του στις Γούβες.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις Αστυνομικές Αρχές από τον αδερφό του, την Τρίτη 7 Μαΐου και έκτοτε πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ