ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέα μικρή καθυστέρηση πριν την άφιξη του OLYMPUS

0

Λίγα 24ωρα ακόμα, όπως όλα δείχνουν, πρέπει να κάνουν υπομονή οι Ρεθεμνιώτες, προκειμένου να δουν το πλοίο ΟΛΥΜΠΟΣ να παίρνει τη θέση του στη μαρίνα του Ρεθύμνου.

Μια μικρή τεχνική δυσκολία, αναβάλλει την για αύριο (Παρασκευή 19/07) προσπάθεια της εταιρίας SEA SPEED FERRIES να προσεγγίσει το λιμάνι του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέα πιθανή ημερομηνία άφιξης είναι η Δευτέρα 22 Ιουλίου, ενώ δεν αποκλείεται και η Τετάρτη 24 του μηνός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το OLYMPUS (πρώην Elli T) μπορεί να μεταφέρει 1200 επιβάτες, να φιλοξενήσει στις καμπίνες του 300 άτομα, να μεταφέρει 98 νταλίκες, ενώ διαθέτει 4 μπαρ – εστιατόρια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Από Πειραιά

Το πλοίο θα εκτελεί το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Μήλο, Σαντορίνη και κατάληξη στο Ρέθυμνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή (ημερήσιο). Η ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά θα είναι στις 21.30, με άφιξη στο Ρέθυμνο στις 10.20 το πρωί.

Από Ρέθυμνο

Το αντίστροφο δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Σαντορίνη, Μήλο και κατάληξη στο λιμάνι του Πειραιά, θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης τις 19.00 και κατάληξη στον Πειραιά στις 07.50 το πρωί της επομένης.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την 3η θέση (Κατάστρωμα 39 ευρώ και 20 ευρώ για ειδικές κατηγορίες).

Για κρεβάτι σε τετράκλινη καμπίνα 55 ευρώ

Για κρεβάτι σε δίκλινη καμπίνα 75 ευρώ.

Για οικογενειακή τετράκλινη, η μία κλίνη θα είναι δωρεάν.

Πέραν αυτής της τιμολόγησης θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες εκπτώσεις σε δικαιούχους επιβάτες.

Για τους ενδιαφερόμενους το σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων έχει ανοίξει.

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία καθώς και για τις ενδιάμεσες στάσεις Θήρας και Μήλου, ενημέρωση παρέχει το τοπικό γραφείο του ταξιδιωτικού πράκτορα κ. Μιχάλη Δανδουλάκη στο τηλ. 28310 22555.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ