ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

CRETAN FERRIES: Προγραμματισμένη συζήτηση για το καράβι στο Δημαρχείο Ρεθύμνου

0

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/7/2014 στο Δημαρχείο Ρεθύμνης η προγραμματισμένη συζήτηση για το καράβι. παρουσία του κ. Δημάρχου, του βουλευτή Ρεθύμνης κ Α. Ξανθού ,αντιδημάρχων, του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου , νεοεκλεγέντων συμβούλων και κοινοταρχών.

Οι εκπρόσωποι της Cretan Ferries Ενημέρωσαν και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Στο συναινετικό κλίμα που κυριάρχησε για την επίτευξη του σκοπού ,δηλαδή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί και ο δανεισμός ώστε να μπει το πλοίο στη γραμμή. Έγιναν οι παρακάτω τοποθετήσεις για το πώς θα βοηθηθεί η προσπάθεια από πλευράς του Δήμου .

Ο κ. Μαρινάκης Γιώργος Δήμαρχος πρότεινε..…. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Διοίκηση της εταιρίας να επικοινωνήσει με όλους τους εκλεγμένους στις  κοινότητες να τους εφοδιάσουν με μπλοκ πωλήσεων μετοχών και να τους ζητήσουν την συνεργασία τους για να εγγράφουν τους συντοπίτες τους . Παράλληλα τα μέλη της Δημοτικής ομάδας θα συζητήσουν  και θα αποφασίσουν για την συμμετοχή τους στην προεγγραφή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας.

Η κ. Αντιδήμαρχος Μπιρλιράκη  Πέπη  δήλωσε…Θα πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις, πολιτιστικού χαρακτήρα, μετά από προτάσεις και συνεργασία όλων για την αρτιότερη διοργάνωση των που θα φέρει τον κόσμο κοντά και θα αποδώσει κεφάλαιο στην Cretan Ferries και καθαρά έσοδα για το καράβι μας.

Ο κ.Σκορδίλης Γιώργος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είπε ότι….Η προσπάθεια αφορά όλο το Ρέθυμνο και όχι μόνο Επιχειρηματίες και προσωπικότητες , όλη γενικά την κοινωνία του Ρεθύμνου

Ας κάνουμε όλοι μας ότι μπορούμε για να έρθει το Καράβι ..

Ο νεοεκλεγείς  επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Θ.Νίνος ζήτησε την ουσιαστικότερη παρουσίαση προς τους Δημότες του συναινετικού κλίματος Θεσμικών και εταιρίας, παρέλαβε και αυτός το μπλοκάκι της εταιρίας και τάχθηκε υπέρ του εγχειρήματος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ