ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Ρεθύμνου

0

 «Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές

Της παλάμης, η Μοίρα, σαν κλειδούχος

Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο Καιρός

Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι……..»

«Μονόγραμμα» Οδυσσέα Ελύτη

Έχοντας πολύτιμους οδηγούς Κουράγιου, Ελπίδας και Δικαίου, την Πίστη μας στο Θεό και την Αγάπη στην Πατρίδα και τον Συνάνθρωπο σε τούτους τους Αδυσώπητους-Αναίσχυντους-Απάνθρωπους Καιρούς, συνεχίζομε τις δραστηριότητές μας με εκδηλώσεις που συμπληρώνουν τις τακτικές δράσεις μας που αφορούν διδασκαλία χορών από όλη την Ελλάδα και την Κρήτη μας ιδιαιτέρως, καθώς και λαϊκών, τη Θεατρική Παιδεία, την Ελληνική Γλώσσα – Ιστορία – Πολιτισμό κ.α., οι οποίες επίσης χαρακτηρίζουν, τώρα και σχεδόν ένα αιώνα ύπαρξης, την δράση του Σωματείου μας.

1)    Στις 11 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή & ώρα 6:00 μ.μ. θα κόψομε την Χριστουγεννιάτικη Πίτα στην αίθουσά μας, όπως πάντα, με δώρα για όλους, θαυμάσια εδέσματα και συντροφιά αυτή τη φορά το «Μουσικό Εργαστήρι Γυναικών» του Συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών με υπεύθυνη την κ. Σιλβάνα Μαρνέλλου.

2)    Την 1η Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή & ώρα 7:00 μ.μ. ο κ. Θοδωρής Ρηγινιώτης, Θεολόγος, Συγγραφέας, θα μιλήσει με θέμα:

«Οι τρεις Ιεράρχες, Διαχρονικοί Αφυπνιστές»

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «Παύλος Βλαστός» υπό την διεύθυνση του κ. Αντωνίου Μιχελουδάκη. Οι τρεις Ιεράρχες είναι Προστάτες του Λυκείου μας.

3)    Στις 12 Φεβρουαρίου 2015, την «Τσικνοπέμπτη», οργανώνομε όπως πάνω από 50 χρόνια τώρα τον Παιδικό Αποκριάτικο Χορό στην αίθουσά μας από τις 4:00 μ.μ. μέχρι της 7:30 μ.μ. με την «Ρορό» (Ρένα Λαδιά), χορό, μουσική και άφθονες σερπαντίνες.

Ευχόμαστε σε όλους «Καλές Γιορτές» και «Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα» με Υγεία – Αγάπη και Προκοπή για τον καθένα χωριστά μα και για την πολυαγαπημένη, πολυβασανισμένη μας Ελλάδα και….. Σας περιμένουμε!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ