ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος Κυριακόπουλος: «Άλλο ένα ντέρμπι μας περιμένει»

0

Η ομάδα Γυναικών του Αστέρα Ρεθύμνου θα ταξιδέψει αύριο με προορισμό την Αθήνα, καθώς την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Οδυσσέα στο Μοσχάτο για την 14η αγωνιστική της Women’s Football League, σε ακόμα ένα πολύ σημαντικό ματς.

 

Την εξαιρετική θετική… παράδοση του β’ γύρου θέλει να συνεχίσει η ομάδα του Αστέρα, η οποία μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας και μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για να συνεχίσει να αυξάνει την… επικίνδυνη απόσταση θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για μία ακόμα φορά και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του β’ γύρου. Στο πρώτο ματς, ο Αστέρας Ρεθύμνου είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1, στο γήπεδο «Γυπαετών», δίνοντας το έναυσμα για την εξαιρετική συνέχεια.

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι μίλησε ο προπονητής του Αστέρα,, Νίκος Κυριακόπουλος, ο οποίος το χαρακτήρισε ντέρμπι και ανέφερε τα δεδομένα που υπάρχουν, αλλά και την απαραίτητη ανάγκη, ώστε να μην παρεκκλίνουν οι παίκτριες από τον στόχο τους.

«Άλλο ένα ντέρμπι μας περιμένει. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και πιστεύουμε σε αυτό. Όπως έχουμε πει, σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Είχαμε αρκετές δυσκολίες αλλά αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά πρέπει να πορευτούμε και να ανταποκριθούμε.

Ο Οδυσσέας Μοσχάτου είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα. Σε σχέση με το ματς του α’ γύρου έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κάτι άγνωστο, καθώς έχουν και εκείνοι προσθήκες και μία καινούρια προπονήτρια. Δυστυχώς δεν έχουμε υλικό από τα τελευταία τους παιχνίδια οπότε μπαίνει και αυτό στην εξίσωση για το ότι δεν γνωρίζουμε επακριβώς τι να περιμένουμε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και ελπίζουμε να αυξήσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να κάνουμε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Σίγουρα εντός έδρας είναι διαφορετικά, έχοντας τον κόσμο δίπλα μας, αλλά και διαφορετική ψυχολογία. Από κει και πέρα, από τη στιγμή που σφυρίξει ο διαιτητής ξεκινάει το παιχνίδι, καθαρίζουμε το μυαλό μας και παλεύουμε μέχρι τέλους για τον στόχο μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ