ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε τον Άρη και "βλέπει" πρωτάθλημα ο Αστέρας Περάματος

0

Στα πλαίσια της εξ αναβολής της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α'ΕΠΣ Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου και Αστέρας Περάματος αναμετρήθηκαν στα Μισίρια με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1 χάρις στο γκολ του Σπανουδάκη στο 89' και να πιάνουν κορυφή ( έχουν +1 βαθμό διάφορα από τον Ερμή Ζωνιανών που παίζει αύριο με τους Αρμένους εντός). 

Πλέον το Πέραμα είναι στην κορυφή με 53 βαθμούς ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 49 και βρίσκεται στην 4η θέση. 

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το πάθος, με πολλά μαρκαρίσματα και πολλά νεύρα και η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 31ο λεπτό. ο Άρης κέρδισε φάουλ, την εκτέλεση την ανέλαβε ο Ματαραγκάτσι ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απο το το τέρμα του Νικηφόρου

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες όταν σε έκτελεση κόρνερ για τον Άρη ο Χρυσαφόπουλος χτύπησε εκτός φάσης τον παίκτη που τον μάρκαρε. 

Στο 48' ξανά φάουλ σε καλή θέση για τον Άρη, ο Ματαραγκάτσι ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση το, με τον Νικηφόρο να πετάγεται στην δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα σουτ απο καλή θεσή με τον Σπανουδάκη, η μπάλα έφυγε πάνω απο τα δοκάρια του Χνάρη. 

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στο δεύτερο μέρος την απόδοση τους, κυριάρχησαν και στο 70' έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Ρηγάκης βρέθηκε απέναντι απο τον Χνάρη με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει σωτήρια και να αποσοβεί το 0-1. 

ο Μεταξάκης εκτέλεσε φάουλ απο καλή θέση στο 76' αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. 

Τελικά το γκολ ήρθε στο 89' όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Άρη ο Σπανουδάκης τσίμπησε την μπάλα, έκανε το 0-1 και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. 

Άρης : ( Χνάρης,Αντουράκης,Ζότο, Μαρκίνι,Ναθαναηλίδης,Μπαρχαμάι,Καψαλάκης,Χρυσαφόπουλος, Σηφακάκης, Κιάτα,Ματαραγκάτσι) 

Αστέρας Περάματος: (Νικηφόρος, Μόσχονας,Κουδουνάκης, Μοσκάι,Μεταξάκης, Δροσάκης, Τουρνάκης,Μυρθιανός,Σπανουδάκης,Ρηγάκης, Νύκταρης)

Διαιτησία (Α' διαιτητής Κετεσίδης, Β'βοηθοί, Δασκαλομαρκάκης- Λιοδάκης)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ