ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αστέρας Ρεθύμνου νικητής στο ντέρμπι της Σοχώρας

0

Με αυτή την νίκη του ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 52 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Αστέρα Περάματος και μαζί με τον Ερμή Ζωνιανών θα είναι οι 3 ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο.

Από την άλλη ο Ρεθυμνιακός έμεινε στους 42 βαθμούς και την 5η θέση και πλέον χάθηκαν και οι λιγοστές ελπίδες που είχε για το πρωτάθλημα. 

Ο αγώνας:

4’ Κόρνερ του Ρότζεν, ο Μελαδάκης δεν προλαβαίνει να βάλει το κεφάλι του και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

6’ Ο Λάζίδης πασάρει στον Παπαδομανωλάκη, ο οποίος βγαίνει μόνος του απέναντι στον Παπαδάκη, με τον τελευταίο να κάνει σωτήρια απόκτουση σε κόρνερ.

12’ Ο Π. Κλειδής βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

20’ Τρομερό «ένα-δύο» Βελονάκη με Ρότζεν, με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ να γράφει το 1-0.

29’ Ο Μάγγος από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ και αφού μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαζίδη και κόντρες μέσα στην περιοχή.

30’ Ο Ρότζεν επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ από το κέντρο, μπλοκάροντας δύσκολα με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα.

39’ Φοβερό σουτ του Ρότζεν έξω από την περιοχή, με τον Κελαϊδή να αποκρούει σε κόρνερ.

43’ Ο Ρότζεν πασάρει έξω από την περιοχή στον Κλειδή Α., ο οποίος αποφεύγει όμορφα δύο αντιπάλους και με πλασέ γράφει το 2-1.

62’ Ο Ρότζεν εκτελεί απευθείας το φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα.

63’ Σουτ του Λαζίδη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ψυχουντάκης, Μελαδάκης, Αντωνόπουλος, Κλειδής Α., Ρότζεν (64’ λ.τ. Χατζηπαράσχος), Βελονάκης (88’ Μιχαηλίδης), Γύπαρης (85’ Τζαγκαράκης), Μαραθιανός, Γερωνυμάκης, Χατζηκωνσταντίνου.

Ρεθυμνιακός (Νίκος Μαθιουδάκης): Κελαϊδής, Χύσκο, Ζήκος (60’ Τσομολάρι), Κλειδής Π., Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Λαζίδης (71’ Γαλερός), Μάγγος (80’ λ.τ. Σπυριδάκης), Παπαδομανωλάκης, Γιαννακούρος, Μερτίρι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ