ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε άνετα απο το Μοσχάτο ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Παρά τις απουσίες και το γεγονός πως επέστρεφε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μετά από 2 μήνες, τα κορίτσια του Αστέρα Ρεθύμνου… δεν μάσησαν και κατέκτησαν την 5η τους νίκη τη φετινή περίοδο, επικρατώντας με 2-0 του Οδυσσέα στο Μοσχάτο.

Πολλές ιδιαιτερότητες περιελάμβανε η 14η αγωνιστική της Women’s Football League για την ομάδα μας, η οποία εμφανίστηκε με δύο σπουδαίες απουσίες, όπως της Κάλλιας Βορριά, της Στέφανι Οτινιάνο και της Ειρήνης Δρακάκη, ενώ και η προετοιμασία δεν πραγματοποιήθηκε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτριες του Νίκου Κυριακόπουλου απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας ξανά και ξανά την ανοδική τους πορεία, η οποία τις κρατά για 6ο σερί ματς χωρίς ήττα και με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες κρατούν στα «χέρια» τους την παραμονή με τους 18 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, ενώ ίσως να μπορεί να γίνει συζήτηση και για ένα καλό πλασάρισμα.

Αγωνιστικά, το α’ μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν… τα πατήματα τους και τον Αστέρα Ρεθύμνου να απειλεί υπό καλές προϋποθέσεις δύο φορές και συγκεκριμένα στο 35’ με την Μπετανκούρ, η οποία σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ της Μαρκουτσά στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, με το 0-0 να είναι στο σκορ στο πρώτο μισό.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας ήταν καταιγιστική, με το ξεκίνημα (48’) να βρίσκει την Μανωλίτση σκόρερ, η οποία εκμεταλλεύτηκε την σέντρα της Μπετανκούρ και με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Παρά το γκολ, οι «Asteras Ladies» πίεζαν για το 2ο γκολ που θα εξασφάλιζε τη νίκη, με την Μπετανκούρ στο 72’ να σουτάρει δυνατά και την Καββούρη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση, μάλιστα, η Ραμπέλλο σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα, σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ. Στο 80’ η Μαρκουτσά έκανε μία… από τις γνωστές κούρσες της ως την αντίπαλη περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι ελάχιστα άουτ. Τελικά η αρχηγός μας, η Ελευθερία Δαφέρμου, ήταν εκείνη που σημείωσε το 2ο τέρμα στο 90ό λεπτό, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα μας. Η Αλεξάκη πάσαρε στον κενό χώρο στην Παπακωνσταντή, εκείνη στην Δαφέρμου έξω από την περιοχή και με σπουδαίο σουτ έγραψε το 0-2, με τη λήξη του ματς να βρίσκει την ομάδα μας μία αγκαλιά, πανηγυρίζοντας μαζί με τις φιλάθλους μας μία σπουδαία νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Αστέρας Ρεθύμνου θα φιλοξενηθεί στην Αγία Παρασκευή από την ομώνυμη ομάδα με στόχο την 2η σερί νίκη.

Διαιτητές: Αρφάνης, Καστρινάκης, Παντελίδου (Αν. Αττικής).
Οδυσσέας Μοσχάτου (Κ. Κατσαΐτη): Καββούρη, Ζιώγα, Θέου, Παπακώστα, Καπνίση, Στεφάτου, Νίκα, Δάρρα, Τερζή, Θωμοπούλου Κόλλια.
Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Κελαϊδή, Χατζηγιαννίδου, Κιαχίδου, Καραντωνάκη (84’ λ.τ. Παπακωνσταντή), Ραμπέλλο, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Μανωλίτση, Μπετανκούρ (74’ Αλεξάκη), Μαρκουτσά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ