ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αήττητη εντός έδρας με τους "μεγάλους" η Επισκοπή

0

Η αρχή είχε γίνει λίγο πιο νωρίς από τον Δεκέμβρη όταν στις 28 Νοεμβρίου είχε αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Γάλλου "Παύλος Βαρδινογιάννης" την ομάδα των Χανίων με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος με 1-1. Μάλιστα εκείνος ήταν ο πρώτος βαθμός των "γυπαετών" στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΙ αλλά μετά από εκείνο το αποτέλεσμα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε μόνο ανοδική πορεία. 

Για πολλούς πάντως ο αγώνας που γύρισε τον διακόπτη ήταν εκείνος με το Αιγάλεω. Η αθηναϊκή ομάδα ήταν ψηλά στην βαθμολογία, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Η Επισκοπή πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε εκείνο το παιχνίδι, όπου και προηγήθηκε με τον Εμπόι αλλά μια αδράνεια σε μια φάση στην άμυνα έφερε την ισοφάριση. Εκείνο όμως που κράτησαν όλοι ήταν η καλή εμφάνιση όπου και για πρώτη φορά έδειξε σε μια πιο ποιοτική ομάδα ότι έχει τις δυνατότητες για να πετύχει κάτι μεγάλο.

Ειδικά με την έλευση του νέου έτους όπου στις 5 Ιανουαρίου υποδέχτηκε το φαβορί της κατηγορίας Λεβαδειακό με την λευκή ισοπαλία να έρχεται με σχετική άνεση και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαιτέρως. 

Η πρώτη εντός έδρας νίκη ήρθε στο επόμενο ματς με την Κηφισιά που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση χάρις στο σουτ βολίδα του Πολύχρονη. 

Στο τέλος του Γενάρη και συγκεκριμένα στις 30 του μήνα η Επισκοπή υποδέχτηκε την ομάδα της Καλαμάτας η οποία μάλιστα "καιγόταν" για βαθμούς. Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες η Ρεθυμνιώτικη ομάδα στάθηκε στο ύψος της και με τον Μανώλη Καλογεράκη να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση κράτησε το μηδέν πίσω και απέσπασε άλλη μια ισοπαλία. 

Φτάνοντας ετσι στον χθεσινό αγώνα όπου και πάλι κόντρα σε κακές καιρικές συνθήκες και με μια ομάδα πιο ποιοτική όπως εκείνης της Καλλιθέας η Επισκοπή είχε την απάντηση στο γκολ της αθηναϊκής ομάδας και με τον Θαρσίζιο πήρε τον γλυκό βαθμό διατηρώντας το αήττητο με την 6αδα του πρωταθλήματος και παράλληλα έφτασε τους 35 βαθμούς που για πολλούς είναι όσοι χρειάζονται για την σωτηρία και ας μην έχει ακόμη μαθηματικά εξασφαλιστεί. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ