ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη ήττα για τη ΡΕΑ στο Μαρτινέγκο

0

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, η Ρ.Ε.Α. δεν απέφυγε την ήττα στο Μαρτινέγκο, χάνοντας με 3-1 από τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Το νικηφόρο σερί της Ρεθυμνιώτικης ομάδας σταμάτησε στο Ηράκλειο, χάνοντας στο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου. Ουσιαστικά, οι γηπεδούχες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν με 2 γρήγορα γκολ στο α’ και β’ ημίχρονο, τα οποία αποδείχθηκαν καθοριστικά τόσο στο τελικό αποτέλεσμα, όσο και στην ψυχολογία των Ρεθυμνιωτισσών.

Η Τζόνσον μόλις στο 5ο λεπτό έγραψε το 1-0, με τις παίκτριες μας να πιέζουν στη συνέχεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μένοντας το 1-0 ως το φινάλε του α’ μέρους. Στην επανάληψη και πάλι ο Εργοτέλης αιφνιδίασε την ομάδα μας και με γκολ μόλις στα πρώτα 23’’, με την Ραπάνη, πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, η Ρ.Ε.Α. ισορρόπησε το παιχνίδι και με τη Μαρκουτσά στο 65ο λεπτό μείωσε σε 2-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο επόμενο 20λεπτο πήραν τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Αντίθετα, η Τζόνσον στο 84ο έδωσε τέλος στις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, γράφοντας το τελικό 3-1.

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών συνεχίζει πλέον με 3 νίκες και μία ήττα σε 4 ματς, ενώ την επόμενη αγωνιστική (18/12) θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα Υμηττού στη Σοχώρα, σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

5’ Η Τζόνσον, με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για το 1-0.

17’ Η Ζέρβα πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

22’ Η Δρακωνάκη έπιασε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

37’ Η Κούντου μέσα στην πριοχή και απέναντι από την Κούντου σούταρε, αλλά η η τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια.

39’ Η Δαφέρμου προσπάθησε να σκοράρει από το κέντρο και ενώ η Γιαννακούλη είχε βγει εκτός περιοχής, με την μπάλα να αποκρούεται σε κόρνερ

46’ Η Ραπάνη με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφει το 2-0, με ασίστ της Κωνσταντοπούλου.

62’ Η Κούντου μπλοκάρει την μπάλα μετά από σουτ της Βανγουίκ.

«ΡΕΑ γερά με τσαμπουκά»

65’ Η Μαρκουτσά με φανταστική εκτέλεση φάουλ μειώνει σε 2-1.

69’ Η Μαρκουτσά προσπάθησε να αιφνιδιάσει, με την μπάλα να κοντράρει και να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

84’ Η Τζόνσον κάνει το 3-1 με διαγώνιο σουτ, έπειτα από ασίστ της Μπράουν.

90’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το φάουλ με την Γιαννακούλη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Εργοτέλης (Α. Ξυδάκης): Γιαννακούλη, Ζέρβα (77’ Δρακογιαννάκη), Δρακωνάκη (88’ Ξυλούρη), Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά (88’ Μαρκάκη), Φανγουίκ, Μολίν, Τζόνσον, Μπράουν, Ραπάνη.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίκοβιτς, Βορριά, Κιαχίδου (70’ Μανωλίτση), Εράσο, Κοτσάκι, Δαφέρμου (86’ Καραμουσαδάκη), Κουτρή, Μαρκουτσά, Μπετανκούρ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ