ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ντέρμπι με τον Άρη η Δόξα Πλατανέ

0

H Δόξα Πλατανέ ήταν η νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι στα Μισίρια καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη Ρεθύμνου,  με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ανυφαντάκη (58’), για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Όλα κρίθηκαν από μια στημένη φάση, καθώς ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης στο 58ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ από την άλλη ο Άρης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό όταν ο Χνάρης υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Ζότο, αλλά ο Δελημήτσος που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει. 

Έτσι με αυτή την νίκη η Δόξα ανέβηκε στους 11 βαθμούς και μπήκε στην εξάδα ενώ από την άλλη ο Άρης έμεινε στους 16 και έμεινε στην 4η θέση. 

Ο αγώνας:

9’ Ο Στέλιος Δελήμπασης επιχειρεί το σουτ από μακριά με την μπάλα να περνάει άουτ.

27’ Μετά από κλέψιμο του Παλάσση έβγαλε την παράλληλη στον Γιώργο Ανυφαντάκη, του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

37’ Σουτ του Βασιλείου μπλοκάρει ο Χνάρης.

43’ Ο Ανυφαντάκης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Μπαξεβάνη να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με τον Κελαϊδή να μπλοκάρει.

51’ Ο Βασιλείου βρέθηκε Μέσα στην περιοχή, με το γύρισμα που επιχείρησε να αποκρούει σε κόρνερ ο Χνάρης.

58’ ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

79’ Ο Χνάρης ανέτρεψε τον Ζότο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

80’ Ο Δελημήτσος εκτέλεσε το πέναλτι, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

85’ Ο Σουμπασάκης με ωραία ενέργεια από δεξιά έβγαλε απέναντι από τον Κελαϊδή τον Σεφουλλάι, ο οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει το ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ταμπουρατζής, Ν. Σαρής, Βαρβαντάκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης – Α. Παπαδάκης): Χνάρης, Κοσκινάς Μ. (30’ λ.τ. Σεφουλλάι), Λάριος, Σούρσος, Καψαλάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης Σ., Μπαξεβάνης (90’ Κοσκινάς Ρ.), Ανυφαντάκης Π. (90’ Φραχόλι), Παλάσσης, Ανυφαντάκης Γ. (72’ Γιαννόπουλος).

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασιλείου): Κελαϊδής, Αντουράκης, Δελημήτσος, Ναθαναηλίδης, Μαργκίνι (72’ Κιάτα), Ντεμίρι, Γαβαλάς, Κουνδουράκης (63’ Μαραγκάκης), Βαρούχας, Ζότο, Βασιλείου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ