ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέθυμνο Cretan Kings: Έναρξη προετοιμασίας

0

Με φιλοδοξίες και στόχο να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο πρωτάθλημα μπασκετ της ΕΚΑΣΚ ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία για τη φετινή σεζόν το Ρέθυμνο Cretan Kings. Οι «βασιλιάδες» πραγματοποιήσαν την πρώτη τους προπόνηση στο «Μελίνα Μερκούρη», υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Γιώργου Κούμουλου.

Τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο καλωσόρισαν εκ μέρους της διοίκησης Γιαννης Καλαιτζακης και Γιωργος Ξενιδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νικος Προβιάς που ευχήθηκαν για μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες.
Κυρίως όπως τόνισε ο Νικος Προβιάς, στόχος είναι να έλθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στα γήπεδα και να ζήσουν την μαγεία του αθλητισμού.

Το «τιμόνι» της ομάδας βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Κούμουλου, ενός ανθρώπου που γνωρίζει την ομάδα και το μπάσκετ όσο λίγοι και μπορεί να εμπνεύσει τα νέα παιδιά.
Ο βασικός κορμός της ομάδας έχει μείνει αναλλοίωτος, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί προσεκτικές κινήσεις – προσθήκες που θα βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της η ομαδα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ