ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα στις εγκαταστάσεις Σοχώρας και Ατσιποπούλου

0

 Πανέτοιμες οι δύο αθλητικές εγκαταστάσεις και το πολυπληθές τεχνικό προσωπικό της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα ώστε να υποδεχθούμε τα παιδιά μας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η νέα εποχή… ξεκινάει και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αρχίζουμε το χτίσιμο του νέου μεγαλύτερου οικοδομήματος, που μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, εγρήγορση, τιμή και χαρά για το σημαντικό εγχείρημα μας.

Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υποδέχεται με εκατοντάδες χαμόγελα την ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ και με επίσημο συνεργάτη την κορυφαία ομάδα του νησιού μας, την ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκινάμε αυτό το όμορφο ταξίδι μας…Τα γήπεδα Σοχώρας και Ατσιποπούλου οργανώθηκαν και ανοίγουν την αγκαλιά… τους για να καλωσορίσουν τα μέλη της Ακαδημίας του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στην έναρξη της λειτουργίας της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2024-2025.

Η έναρξη λειτουργίας την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στην εγκατάσταση Ατσιποπούλου είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και σε αυτή της Σοχώρας στις 18.00.

Υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Γεωργίου Μπαστάκη και των άμεσων συνεργατών του κ.κ. Παντελεήμων Κατικά (υπεύθυνος εγκατάστασης Ατσιποπούλου), Λεωνίδα Μιχαηλίδη (υπεύθυνος εγκατάστασης Σοχώρας), αλλά και τους διπλωματούχους προπονητές μας θα πορευτούμε τη νέα σεζόν.Το έμπειρο στελεχιακό μας προσωπικό με μεθοδικότητα, εξειδίκευση, τεχνογνωσία, μα και αγάπη, διάθεση, υπομονή, επιμονή και πίστη θα σφυρηλατεί καθημερινά τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα των εκατοντάδων παιδιών της Ακαδημίας, μην αποκλίνοντας καθόλου από τις Αρχές και την Φιλοσοφία που διακατέχουν εδώ και δεκαετίες τον σύλλογο μας.

Ξεκίνησαν καθημερινά οι εγγραφές σε Σοχώρα και Ατσιπόπουλο

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται καθημερινά 18.00 – 20.00 το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Σοχώρας και Ατσιποπούλου.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6979 576390.

* Η διαθεσιμότητα στο κάθε τμήμα είναι προκαθορισμένη με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών, οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται στο εκάστοτε τμήμα με την συμπλήρωση του αριθμού αυτού.

Παροχές

* Δυνατότητα Δωρεάν Συνδρομής

* Δώρο το σετ Προπόνησης

* Διπλωματούχοι Προπονητές

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ