ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική ισοπαλία με τον Ποσειδώνα στο Γεράνι

0

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κυρίως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 2- 2 με τον Ποσειδώνα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γεράνι.

Ο προπονητής Ηλίας Ασπρομάτης κράτησε όλα τα θετικά στοιχεία που είδε στο παιχνίδι, ενώ σημείωσε και τις οποίες αδυναμίες υπήρξαν.

Από τα πρώτα λεπτά ο Αστέρας έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και γινόταν όλο και πιο απειλητικός μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Μάλιστα πριν την επίτευξη των γκολ χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σαββάκη και Βελονάκη. Στο 38’ ήρθε το πρώτο γκολ, όταν μετά από πίεση των παικτών του Αστέρα, έγινε το λάθος, ο Μαρίνοφ έδωσε στον Πολυμίλη και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 42’ γρήγορη αντεπίθεση για τον Αστέρα, ο Μαρίνοφ πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και με σέντρα βρήκε τον Βελονάκη που έκανε την προβολή για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας μείωσε στο 56’ όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε Ραφαήλ Αποστολάκης, ο Χαϊτίδης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Στο 76’ ο  Ποσειδώνας έφτασε στην ισοφάριση με τον Βάρδα που με πλασέ από κοντά έκανε το 2-2.

Το μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Σιόρε, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση είναι την Τετάρτη με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος.

Ποσειδώνας Γερανίου (Χρήστος Βασιλείου): Παντελίδης, Χαϊτίδης, Καριλάκης, Βάρδας, Ν. Αποστολάκης, Σταρράς, Κοσκινάς, Ρ. Αποστολάκης, Ι. Σηφακάκης, Λέσι, Τσαπόκου

Έπαιξαν επίσης: Γαλερός, Βουγιούκας, Πετρακάκης, Τριποδιανός, Νικηφόρος.

ΑΟΝ Αστέρας (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Εσπιαλίδης, Κ. Ασπρομάτης, Αποστολίδης, Σιόρε, Γερωνυμάκης, Σαββάκης, Πολυμίλης, Μαρίνοφ, Βελονάκης

Έπαιξαν επίσης: Κατσικαλάκη, Τάκα, Εμ. Χατζηκωνσταντίνου, Τσόγκας, Σουλιάδης, Χατζηνικολίδης, Ανυφαντάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ