ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΝ Αστέρας: «Χτύπησε» το πρώτο ποδοσφαιρικό κουδούνι!

0

Εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν… οι αθλητικές εγκαταστάσεις Σοχώρας και Ατσιποπούλου στο πρώτο ραντεβού της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.

Οι δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται η Ακαδημία μας στη νέα εποχή… του οικοδομήματος μας (ΑΟΝ Αστέρας και ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ), άνοιξαν και αγκάλιασαν όλα τα μέλη μας.

Το πρώτο ποδοσφαιρικό κουδούνι χτύπησε… την Δευτέρα (2/9), και τους μικρούς ποδοσφαιριστές, υποδέχθηκε το πολυπληθές τεχνικό προσωπικό της Ακαδημίας μας, με μεγάλη αγάπη, στοργή και διάθεση για την υλοποίηση του πρότυπου προγράμματος του συλλόγου μας, που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της κορυφαίας ομάδας της Κρήτης, την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Γεωργίου Μπαστάκη, των άμεσων συνεργατών του κ.κ. Παντελεήμων Κατικά (υπεύθυνος εγκατάστασης Ατσιποπούλου), Λεωνίδα Μιχαηλίδη (υπεύθυνος εγκατάστασης Σοχώρας), αλλά και των διπλωματούχων προπονητών μας, το όμορφο ταξίδι μας ξεκίνησε...

Το έμπειρο στελεχιακό μας προσωπικό με μεθοδικότητα, εξειδίκευση, τεχνογνωσία, μα και αγάπη, διάθεση, υπομονή, επιμονή και πίστη θα σφυρηλατεί καθημερινά τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα των εκατοντάδων παιδιών της Ακαδημίας, μην αποκλίνοντας καθόλου από τις Αρχές και την Φιλοσοφία που διακατέχουν εδώ και δεκαετίες τον σύλλογο μας.

Συνεχίζονται οι εγγραφές σε Σοχώρα και Ατσιπόπουλο

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 09.00 – 13.00 το πρωί και 17.00 – 21.00 το απόγευμα στην αθλητική εγκατάσταση της Σοχώρας. Αντιστοίχως, εγγραφές πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17.00 – 20.00 το απόγευμα στην αθλητική εγκατάσταση του Ατσιποπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6979 576390.

* Η διαθεσιμότητα στο κάθε τμήμα είναι προκαθορισμένη με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών, οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται στο εκάστοτε τμήμα με την συμπλήρωση του αριθμού αυτού.

Παροχές

* Δυνατότητα Δωρεάν Συνδρομής

* Δώρο το σετ Προπόνησης

* Διπλωματούχοι Προπονητές

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ