ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Φιλική ισοπαλία με Αστέρα Περάματος στην Αλφά

0

Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση έδωσε την Τετάρτη (04/09) στο γήπεδο της Αλφάς η ομάδα μας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον Αστέρα Περάματος.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση και το τελικό 2-2 αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ είχαν και 2 δοκάρια με τους Τάκα (40') και Βελονάκη(80').

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 80 λεπτά (40 το κάθε ημίχρονο).

Ο αγώνας στην αρχή ήταν ισορροπημένος αλλά όσο περνούσε η ώρα η ομάδα μας ανέβαζε την απόδοσή της και έχασε μια καλή ευκαιρία με σουτ του Τάκα που απέκρουσε ο Βάμβουκας στο 8'.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης στο 22' ο Κουγιουμτζής εκτέλεσε φάουλ και ο Γρηγόρης Χνάρης με προβολή έκανε το 1-0. Δεν πέρασαν αρκετά λεπτά και στο 27' ο Σωπασής με μακρινό σουτ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια προσπάθησε η ομάδα μας να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά στο 40’ το σουτ του Τάκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Ρεθύμνου είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά και στις τρεις ευκαιρίες του Πολυμίλη(50,56, 60), ο Βάμβουκας απέκρουσε σωτήρια. Στο 74' ο Τάκα έκανε το σουτ και μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Δαφνομήλη. Την εκτέλεση ανέβασε ο ίδιος ο Τάκα ο οποίος μείωσε σε 2-1. Στο 76' ο Μαρίνοφ πήρε τη μπάλα και με σουτ έκανε το 2-2. Ο Βελονάκης με σουτ στο τελευταίο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι.

Αστέρας Περάματος (Νίκος Δασκαλάκης): Βάμβουκας, Τσαγλιώτης, Κουγιουμτζής, Δροσάκης, Καζαμίας, Σωπασής, Η. Χνάρης, Αντιασβίλι, Οικονομάκης, Γρ. Χνάρης, Κόκκαλης.

Έπαιξαν επίσης: Βογιατζιδάκης, Γ. Κουράτορας, Μ. Ζερβός, Βασάκης, Εμ Βολτυράκης, Δασκαλάκης, Παπαγιαννάκης.

ΑΟΝ Αστέρας (Ηλίας Ασπρομάτης):Παπαδάκης, Αποστολίδης, Χατζηνικολίδης, Εσπιαλίδης, Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Εμ. Χατζηκωνσταντίνου, Μαρίνοφ, Τάκα, Πολυμίλης, Σαββάκης, Βελονάκης.

Έπαιξε επίσης ο Τσόγκας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ