ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλή υπερηφάνεια για Γιάννη και Μίτο!

0

Η υπερηφάνεια μεγάλη, η χαρά ανείπωτη, η τιμή τεράστια… Δύο δικά μας παιδιά, που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και έχουν μεταπηδήσει στην ΠΑΕ ΟΦΗ κλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Εθνικές Ομάδες της χώρας μας. Ο Γιάννης Αποστολάκης στην Εθνική Ελπίδων (Κ21) και ο Μίτο Φιλάι στην Εθνική Προ-παίδων (Κ15).

Για τον Μίτο Φιλάι αποτελεί μια πρώτη αναγνώριση του αστείρευτου ταλέντου του, το οποίο τον έστειλε πριν από λίγους μήνες στην Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο 14χρονος (γεννημένος το 2010) αμυντικός βρίσκεται μεταξύ των 24 ποδοσφαιριστών που έχει επιλέξει να συμμετάσχουν σε προπονήσεις της Εθνικής Προ-παίδων ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Παναγιώτης Καραγιάννης το διάστημα 11-13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ο επαγγελματίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Αποστολάκης βρισκόταν στις αρχικές κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων κ. Γιάννη Ταουσιάνη, για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε (10/09, 18:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2025, αλλά λόγω μικροτραυματισμού η κλήση του ανακλήθηκε.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιρικό τμήμα συγχαίρουμε Γιάννη και Μίτο και τους ευχόμαστε να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και κυνηγώντας τα όνειρα τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ