ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΝ Αστέρας & Ε.Α.Π.: «ΜΑΖΙ στη νέα εποχή!!!»

0

Η νέα εποχή ξεκίνησε και επίσημα για τις ομάδες μας, με την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στην αθλητική εγκατάσταση Ατσιποπούλου. ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου και ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ είναι πλέον… εις σάρκα μία. Κάτι που γνωστοποίησαν με κάθε επισημότητα οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της ΠΑΕ ΟΦΗ, που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη τους.

Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων κ. Νικόλαος Παπαδάκης (ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου) και κ. Δημήτριος Δομαζάκης (ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ) ανέπτυξαν το πλάνο τους για τη νέα εποχή… και τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στην ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Παράλληλα ανέπτυξαν την στρατηγική τους σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, μα πολύ περισσότερο στην ενοποιημένη ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας, έχοντας την τεράστια υποστήριξη της ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ του νησιού μας, την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το αγωνιστικό πλάνο αυτής της συνεργασίας, τα οφέλη και την στόχευση ανέπτυξε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μπαστάκης, όπως και ο Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκατάστασης Ατσιποπούλου κ. Παντελεήμων Κατικάς.

ΜΑΖΙ μας, έχοντας δυνατή εκπροσώπηση ήταν και η ΠΑΕ ΟΦΗ, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της κ. Ηλία Πουρσανίδη και του υπέθυνου εμπορικού τμήματος και marketing κ. Γιώργου Τσιράκου.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν και αρκετοί γονείς της Ακαδημίας μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το νέο πλάνο ανάπτυξης του οικοδομήματος, στη νέα εποχή… που ανοίγεται μπροστά μας και συνολικά του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

Δημήτρης Δομαζάκης (Πρόεδρος ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ)

«Σας καλωσορίζω στο Ατσιπόπουλο και στο γήπεδο μας και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, η οποία αποτελεί τιμή για όλους μας που βρισκόμαστε σε όλο αυτό το μεγάλο οικοδόμημα.

Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ είναι μια ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία προήλθε από την συνένωση του Άφοβου Ατσιποπούλου και του Ολυμπιακού Πρινέ το 1988. Αυτές τις τρεις δεκαετίες και πλέον η Ε.Α.Π. έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο ποδόσφαιρο του τόπου μας, βασιζόμενη σε Αρχές, Αξίες και Φιλοσοφία που την διέπουν σε όλη την πορεία της ως ένα ενεργό ερασιτεχνικό σωματείο, αναδεικνύοντας πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στην ομάδα μας, σε άλλους συλλόγους του Ρεθύμνου, ή ακόμη και σε επαγγελματικές ομάδες της χώρας.

Αναλογιζόμενοι τη νέα τάξη πραγμάτων στον χώρο του ποδοσφαίρου και σε συνδυασμό με την πλήρη ταύτιση σε όλους τους βασικούς άξονες λειτουργίας και δράσης, με το ιστορικό σωματείο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, αποφασίσαμε από κοινού, να πορευτούμε μαζί. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και θέλουμε να φέρουμε ένα νέο άνεμο στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα. Έχουμε την τύχη και την τιμή να ξεκινάμε την συνεργασία μας με το κορυφαίο ερασιτεχνικό σωματείο του νομού μας και ένα από τα κορυφαία στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα. Εγώ δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον Αστέρα Ρεθύμνου, ο οποίος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα με τεχνογνωσία, άρτιο πρόγραμμα και ανταλλάσοντας απόψεις, θα συμβάλλουμε στην βελτίωση εξέλιξης όλων των μελών της ενιαίας πλέον Ακαδημίας μας.

Όσον αφορά την ανδρική μας ομάδα, ως πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας 2023-24, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία, διατηρώντας τα παιδιά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Ακαδημία μας – όπως έπραττε και τα προηγούμενα χρόνια. Η ανδρική μας ομάδα θα αποτελεί παράλληλα το σκαλοπάτι για την εξέλιξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, για τον ΑΟΝ Αστέρα ή ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το μέλλον είναι στα χέρια μας και με την υποστήριξη του κορυφαίου επαγγελματικού συλλόγου του νησιού μας και ενός εκ των κορυφαίων της χώρας, της ΠΑΕ ΟΦΗ, μπορούμε να επιτύχουμε πάρα πολλά.

Η νέα εποχή αποτελεί πρόκληση για όλους και ΜΑΖΙ θα θέσουμε τις βάσεις για να πορευτούμε με ΟΡΑΜΑ προς αυτήν…».

Παπαδάκης Νικόλαος (Πρόεδρος ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου)

«Αγαπητά μέλη των ομάδων μας, φίλοι μας, και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, καλησπέρα σας!

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, σάς υποδεχόμαστε σήμερα εδώ για να σάς ανακοινώσουμε την έναρξη μιας ακόμα σημαντικής συνεργασίας μεταξύ, του Αστέρα Ρεθύμνου, και της Ένωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ.

Ο Αστέρας είναι μια ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ιδρύθηκε το 1945 και αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά σωματεία του τόπου μας. Η ομάδα μας έχει βαθιά ριζωμένες αξίες και παραδόσεις, με έμφαση στην προώθηση του αθλητισμού και την ανάπτυξη του υγιούς αθλητικού ιδεώδους.

Παράλληλα, έχουμε έντονη παρουσία στις αναπτυξιακές κατηγορίες, καλλιεργώντας νέα ταλέντα και στηρίζοντας την τοπική αθλητική κοινότητα. Ως εκ τούτου, ο σύλλογός μας δεν είναι μόνο ενεργός στον τομέα του ποδοσφαίρου, φυσικά, αλλά έχει παίξει σημαντικό ρόλο εν γένει στην κοινωνία του Ρεθύμνου, προωθώντας τον αθλητισμό ως μέσο κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης.

Η στρατηγική ανάπτυξης του Αστέρα βασίζεται σε ένα μεγαλεπήβολο όραμα, το οποίο τα τελευταία χρόνια παίρνει σάρκα και οστά μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες με αργά, αλλά σταθερά, βήματα. Η στρατηγική μας βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο που θα ενισχύσει την ομάδα τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, με στόχο τη μακροχρόνια βιωσιμότητα και επιτυχία της. Με γνώμονα, λοιπόν, ρεαλιστικούς αλλά συνάμα και φιλόδοξους στόχους που θέλουμε να θέσουμε για το  μέλλον, οι βασικοί άξονες της στρατηγικής μας εμπίπτουν στους εξής τομείς:

* Ανάπτυξη των Ακαδημιών μας και των νέων ταλέντων. Η επένδυση στις Ακαδημίες αποτελεί θεμέλιο για τη μακροχρόνια ανάπτυξη του Αστέρα.

* Προπονητική Υποστήριξη μέσω της πρόσληψης εξειδικευμένων προπονητών που χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους προπόνησης.

* Ανταλλαγή Τεχνογνωσίας στο πλαίσιο ειδικών συνεργασιών με άλλους συλλόγους, όπως η πρόσφατη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Συμμετοχή στην Κοινότητα μέσω κοινωνικών δράσεων και δημιουργία ισχυρής σχέσης με την τοπική κοινωνία

* Βασικός στόχος μας είναι και η διαδραστική εμπλοκή των Φιλάθλων μας, μέσω της ενθάρρυνσης της ενεργούς συμμετοχής τους μέσω εκπτωτικών και όχι μόνο προγραμμάτων.

* Επένδυση σε Νέες Υποδομές,

* Οπωσδήποτε, η ανάπτυξη του Αστέρα θα στηριχτεί, επίσης, στις ισχυρές συνεργασίες με τοπικούς φορείς (Δήμος, Περιφέρεια κ.α.) και άλλες αθλητικές ενώσεις, μέσω κοινών μας δράσεων που θα ενισχύσουν τις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας και θα φέρουν νέες ευκαιρίες για την ομάδα μας.

Με αυτή την στοχευμένη στρατηγική, ο Αστέρας Ρεθύμνου μπορεί να καθιερωθεί ως ένας ισχυρός ποδοσφαιρικός οργανισμός που επενδύει στις τοπικές δυνάμεις και προχωράει με σταθερά βήματα προς το μέλλον.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της στρατηγικής ανάπτυξής μας, πριν από δύο χρόνια ανακοινώσαμε με μεγάλη υπερηφάνεια μία συνεργασία που άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για τον Αστέρα Ρεθύμνου. Η συνεργασία μας με τον ιστορικό σύλλογο του ΟΦΗ, έναν από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς της Κρήτης και της Ελλάδας δεν αποτελεί μόνο μια σημαντική στιγμή για τον Αστέρα, αλλά και μια στρατηγική απόφαση με μακροπρόθεσμα οφέλη για την ομάδα μας και την τοπική κοινωνία.

Η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες:

Καταρχάς, στην ανάπτυξη και προώθηση νέων ταλέντων. Η ΠΑΕ ΟΦΗ, ως ομάδα με εμπειρία και πρόσβαση σε ανώτερα πρωταθλήματα, μπορεί να παράσχει τεχνογνωσία και υποδομές, βοηθώντας την εξέλιξη των ταλαντούχων παιδιών από το Ρέθυμνο, με ήδη απτά αποτελέσματα για τους νεαρούς ταλαντούχους παίχτες μας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατά δεύτερο λόγο, η συνεργασία μας στοχεύει στην αγωνιστική και οργανωτική μας ενίσχυση, μέσω κοινών στρατηγικών σχεδίων σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο, βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία του Συλλόγου μας.

Τα οφέλη μας από την συνεργασία αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντικά.

* Αναβαθμίζουμε άμεσα τις υποδομές μας. Με την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη της ΠΑΕ ΟΦΗ, θα αναβαθμίσουμε τις αθλητικές μας υποδομές και τις προπονητικές μας εγκαταστάσεις.

* Ανταλλαγή Τεχνογνωσίας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ, με την εμπειρία του στη SuperLeague, μάς παρέχει πολύτιμη τεχνογνωσία σε τομείς όπως η προπονητική στρατηγική, η διαχείριση ταλέντων και η διοικητική οργάνωση.

Συνολικά, η συνεργασία του Αστέρα Ρεθύμνου και της ΠΑΕ ΟΦΗ, μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό πλαίσιο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο και να προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη ειδικά στον Σύλλογό μας.

Κλείνοντας την σύντομη αναφορά μου στην σημαντική αυτή συνεργασία, θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι πεπεισμένος πως αυτή θα αποτελέσει ορόσημο για την ανάπτυξη του Αστέρα Ρεθύμνου και την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το πλάνο της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης του Συλλόγου μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ομάδα της Ένωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ, μια συνεργασία που αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού χάρτη στην πόλη μας. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από εκτεταμένες συζητήσεις και προσεκτική αξιολόγηση των δυνατοτήτων που προσφέρει.

Η Ε.Α.Π. έχει διαγράψει ήδη μια αξιόλογη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα και έχοντας και εκείνη ως κύριο στόχο την προώθηση του ποδοσφαίρου και την καλλιέργεια νέων ταλέντων, ταυτίζουμε πλέον τους ορίζοντές μας και πορευόμαστε ΜΑΖΙ στην νέα εποχή.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ιστορικό βήμα για το ποδόσφαιρο της πόλης μας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής γεμάτης προοπτικές και επιτυχίες. Είμαι διπλά χαρούμενος τόσο προσωπικά, αλλά και συνολικά, που θα έχουμε συνοδοιπόρους μας σε αυτή την διαδρομή τους ανθρώπους της Ε.Α.Π. και θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω προσωπικά τους κ.κ. Βερνάδο Νικόλαο, Δομαζάκη

Δημήτριο και Χαραλαμπάκη Χαράλαμπο, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Το πλάνο της παρούσας συνεργασίας με την Ε.Α.Π. αναμένεται να περιλαμβάνει τους εξής βασικούς άξονες:

1. Ανάπτυξη νεαρών ταλέντων, καλλιεργώντας το ποδόσφαιρο από τη βάση του και δίνοντας έμφαση στις Ακαδημίες και στις αναπτυξιακές κατηγορίες, έτσι ώστε οι νέοι μας να έχουν όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν σε επαγγελματίες αθλητές.

2. Ανταλλαγή τεχνογνωσίας και προπονητικού προσωπικού.

3. Κοινή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

4. Κοινές δράσεις για την κοινωνία μας.

Τα οφέλη αυτής της συνεργασίας είναι, εξίσου, τεράστια.

Μέσω των κοινών μας δράσεων και της αγωνιστικής ενίσχυσης των ομάδων μας, θα ενισχυθούν οι αγωνιστικές δυνατότητες και των δύο ομάδων.

Αυτός ο συνδυασμός δυνάμεων θα επιφέρει άμεσα θετικά αποτελέσματα τόσο στον Αστέρα, όσο και στην Ε.Α.Π., δίνοντας και στις δύο ομάδες την ευκαιρία να εξελιχθούν περαιτέρω και να κατακτήσουν τους υψηλότερους δυνατούς στόχους.

Επιπλέον, με την κίνησή μας αυτή προσπαθούμε να αναδείξουμε τη σημασία της ενότητας και της συνεργασίας για την πρόοδο του τοπικού αθλητισμού. Είναι μια ευκαιρία να προσελκύσουμε νέους φιλάθλους και να ενισχύσουμε τη σχέση μας με την τοπική κοινωνία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την πεποίθησή μου ότι αυτή η συνεργασία θα είναι το θεμέλιο για μια νέα, επιτυχημένη πορεία και για τις δύο ομάδες.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και να σταθείτε δίπλα μας σε κάθε βήμα αυτής της συναρπαστικής διαδρομής, στηρίζοντας τη νέα μας προσπάθεια με ενθουσιασμό και πάθος.

ΜΑΖΙ, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και να οδηγηθούμε σε νέες επιτυχίες.

ΜΑΖΙ, είμαστε έτοιμοι να γράψουμε το νέο κεφάλαιο του σύγχρονου ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

ΜΑΖΙ, θα μοιραστούμε τις χαρές και τις προκλήσεις που έρχονται….

Σας ευχαριστώ πολύ όλους…..».

Κατικάς Παντελεήμων (Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκατάστασης Ατσιποπούλου)

«Η Ακαδημία της ΕΑΠ είναι μια από τις κορυφαίες και πιο δραστήριες Ακαδημίες του Ρεθύμνου με αρκετά χρόνια πολυεπίπεδης συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία  Ατσιποπούλου-Πρινέ και αριθμεί 140 παιδιά περίπου.

Το έμψυχο δυναμικό της απαρτίζεται από πέντε προπονητές που όλοι θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σε αυτή την σύμπραξη δυνάμεων μέσα από τις διαδικασίες συνεργασίας, συνεκπαίδευσης για το καλό παιδιών και προπονητών.

Η συνεργασία με τον Αστέρα Ρεθύμνου έρχεται την κατάλληλη στιγμή να δώσει νέα δυναμική και ώθηση στο χώρο των ακαδημιών, που μέσα από την συνεργασία με την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της Κρήτης τον ΟΦΗ, έρχεται να αναδείξει το ταλέντο με τρόπο πειστικό μέσα από μια διαδικασία που θα κάνει καλύτερους προπονητές και αθλητές».

Μπαστάκης Γεώργιος (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου)

«Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά εγκαινιάζεται με μια νέα εξέλιξη για τον οργανισμό του Αστέρα Ρεθύμνου και αφορά την ένταξη της ομάδας της Ένωσης Ατσιποπουλου-Πρινέ στην οικογένεια μας. Βασικός μας στόχος και επιδίωξη είναι να προσπαθήσουμε να εξελίξουμε και να βελτιώσουμε το ήδη πολύ σπουδαίο έργο του κ Παντελή Κατικά και της προπονητικής ομάδας της ακαδημίας του Ατσιποπουλού. Μια οικογένεια που έχει την τεράστια τιμή να έχει δίπλα της την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης, την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Με βασικές αρχές την χαρά του παιχνιδιού και την ποδοσφαιρική πρόοδο των αθλητών μας θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την νέα αγωνιστική περίοδο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της εκάστοτε ηλικίας.

Με αυτό τον γνώμονα έχει πραγματοποιηθεί ο διαχωρισμός των τμημάτων σε αγωνιστικά και προ-αγωνιστικά, προκειμένου να μπορεί να εκπαιδευτεί ο εκάστοτε αθλητής σε αυτό που αρμόζει στην ηλικία του (τόσο την βιολογική όσο και την ποδοσφαιρική), ώστε να μπορέσει να χαρεί το παιχνίδι και ταυτόχρονα να βελτιώσει τις ποδοσφαιρικές του δεξιότητες.

Η γενικότερη φιλοσοφία και εφαρμογή της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατευθύνεται και ελέγχεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ για την υλοποίηση της γίνεται χρήση της τεχνολογίας, όπου μέσα από συγκεκριμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες δημιουργείται το σχέδιο της καθημερινής προπόνησης αλλά και της καταγραφής δεδομένων για τον εκάστοτε αθλητή.

Πριν κλείσω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η οικογένεια μας αποτελείται από περισσότερους από 600 αθλητές όπου φιλοξενούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις Σοχώρας και Ατσιποπούλου. Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πρόκειται για έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που εμπιστεύονται στον Αστέρα Ρεθύμνου ό,τι πολυτιμότερο έχουν και αυτό μας γεμίζει με ευθύνη. Μια ευθύνη που έχω την τιμή και τη χαρά να την μοιράζομαι τόσο με τον τεχνικό υπεύθυνο της αθλητικής εγκατάστασης Σοχώρας κ.Λεωνίδα Μιχαηλίδη, όσο και με τον τεχνικό υπεύθυνο της αθλητικής εγκατάστασης Ατσιποπούλου κ Παντελή Κατικά αλλά και με ένα προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από καταξιωμένους και άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους στο χώρο, οι οποίοι επιλέχτηκαν με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης που αναλογεί στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς της ακαδημίας μας.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Ηλίας Πουρσανίδης (Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ ΟΦΗ)

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτή την ιστορική στιγμή. Δε θυμάμαι κάτι ανάλογο να μου έχει ξανασυμβεί, δηλαδή δύο Ακαδημίες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να κάνει πράγματα, αλλά μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Το κάνω εικόνα και σα να βλέπω τον έναν πρόεδρο να σηκώνει το τηλέφωνο και να επικοινωνεί με τον άλλον λέγοντας του γιατί να μην το κάνουμε όλο αυτό μαζί, αφού έχουμε την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες μας και για τα παιδιά μας. Αυτοί το κατάφεραν, βάζοντας πίσω τους εγωισμούς τους για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις Ακαδημίες τους. Έκανε χώρο ο ένας για τον άλλον, άνοιξε την αγκαλιά του να μπει ο άλλος μέσα και ο μόνος που θα έχει όφελος θα είναι τα παιδιά σας. Είμαι χαρούμενος που οι δύο σύλλογοι πρεσβεύουν τα ίδια πράγματα. Χαίρομαι πολύ εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΟΦΗ και βρίσκομαι εδώ, και να ξέρετε ότι θα είμαστε υποστηρικτές των ομάδων και της συνεργασίας σας. Εύχομαι πραγματικά να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Εξάλου, υπάρχουν δυο ποδοσφαιρστες απο τον τόπο σας, ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης, που έχουν κάνει το άλμα και έχουν πάει στον ΟΦΗ και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι τη διαδρομή τους. Βέβαια δε θα γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές εξάλλου πρωτίστως μας ενδιαφέρει γίνουν καλοί άνθρωποι».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ