ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο 8ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου η ΡΕΑ

0

Το νέο της κοινωνικό πρόγραμμα εγκαινίασε η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, ξεκινώντας τις επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία από το 8ο Μισιρίων.

Η δράση «Σχολική παΡΕΑ» έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί, ξεκινώντας από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, αρχίζοντας μία προσπάθεια ενημέρωσης και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου Γυναικών. Αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Τσόγκα, τον προπονητή Αντώνη Πλατή και τις παίκτριες Τόπιστερ Σιτούμα, Γιουντάγια Νακαγιένζε, Κάλλια Βορριά, Αγγελική Παντερή, Χριστίνα Μαργαρίτη και Γλυκερία Νικοπούλου επισκέφθηκαν το σχολείο, με τους μικρούς μαθητές-τριες να τους υποδέχονται θερμά.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Δερεδάκης παρουσίασε την ομάδα στα περίπου 180 παιδιά, ενώ ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης μίλησε για τη σημασία της άσκησης και της διατροφής, αλλά και τι εκπροσωπεί η Ρ.Ε.Α. Μάλιστα, προσκάλεσε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου (15.00) στο γήπεδο της Σοχώρας, όπου θα αντιμετωπίσει τις Νέες Ατρομήτου για τη 2η αγωνιστική της Women’s Football League. Η είσοδος των μαθητών και των συνοδών θα είναι δωρεάν, έχοντας συμπληρώσει αρχικά τη φόρμα που βρίσκεται στο σάιτ της ομάδας (reafc.gr/συνδέσμοι).

Στο πλαίσιο αυτό, ένα παιδί θα έχει την ευκαιρία να… πατήσει το χορτάρι της Σοχώρας, συνοδεύοντας τις ομάδες στη σέντρα πριν την έναρξη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης. Ακόμα, θα γίνει κλήρωση στο ημίχρονο με δώρα για τα παιδιά.

Η Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου, Νίκο Δερεδάκη, για την άψογη και θερμή φιλοξενία, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σάββατο (15.00) και το παιχνίδι με τις Νέες Ατρομήτου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ