ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Ενημερώνει τη Βουλή στις 30 Απριλίου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

0

 Την επόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου θα διεξαχθεί, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συζήτηση στην Ολομέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής (ανακοινώσεις-δηλώσεις της κυβέρνησης ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας), για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης λόγω κορονοϊού στη χώρα.

Όπως είχε προαναγγείλει στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για όλη την οικονομική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και αντιμετώπισης της επιδημίας.

Ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τη συγκρότηση κοινής θέσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.

«Σήμερα ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με έξι ακόμα πολιτικούς αρχηγούς κρατών, προερχόμενους από όλες τις ηπείρους, οι οποίες είχαν τις καλύτερες επιδόσεις για την Covid-19. Επτά χώρες είναι με τις καλύτερες επιδόσεις. Αντί αυτό να μας κάνει να συσπειρωνόμαστε, μας κάνει αντιθέτως να καταλήγουμε σε αυτού του τύπου τη μισαλλοδοξία που ακούσαμε σήμερα», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

 

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ