ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Χάνει τους «στρατηγούς» αλλά κερδίζει τους «στρατιώτες;»

0

«Κάποιοι νομίζουν ότι με συνεχείς αντιπαραθέσεις, διαφοροποιήσεις και διαρροές στα κοράκια της μιντιακής προπαγάνδας, θα καταφέρουν τη συντριβή μου στις Ευρωεκλογές για να έρθουν ως σωτήρες. Καταλάβατε λάθος»! Τάδε έφη ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος «σήκωσε το γάντι» που του έριξε ο Αλέξης Τσίπρας και ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, για να επανεκλεγεί.

Να επισημανθεί, ωστόσο, ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι εξελίξεις ήταν όντως ραγδαίες και μάλλον απρόσμενες, διαδραματίστηκαν γεγονότα που δείχνουν, ότι μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να «έχασε» τους «στρατηγούς» του κόμματος του, όμως φαίνεται να απηχεί και να κερδίζει την βάση του. Διότι μπορεί στις ανακοινώσεις του οι πρώτες γραμμές καθισμάτων να έμειναν «παγωμένες», όμως τα στελέχη της βάσης που παρευρίσκονταν ξεσηκώθηκαν με χειροκροτήματα και επιφωνήματα στήριξης.

Τα γεγονότα, λοιπόν, στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «τρέχουν», και όπως φαίνεται θα έχουμε συνέχεια στο σήριαλ που κρατάει αρκετά επεισόδια μετά και την αποχώρηση Τσίπρα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ