ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΣΟΚ: Πάνε σε debate Ανδρουλάκης-Δούκας ενόψει του β' γύρου - Οι συμμαχίες που αναζητούν

0

Ξεκίνησαν οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών, εκεί όπου τις δυνάμεις τους θα μετρήσουν Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος σε ψήφους, με διαφορά οκτώ μονάδων από τον δεύτερο, αναδείχθηκε στον α' γύρο ο νυν αρχηγός του κόμματος, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων κατάφερε και έκοψε δεύτερος το νήμα σε μια βραδιά-θρίλερ, αφού ο Παύλος Γερουλάνος τον ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ (α' γύρος)

  •     Νίκος Ανδρουλάκης: 29,64% και 89.200 ψήφους
  •     Χάρης Δούκας: 21,41 % και 64.490 ψήφους
  •     Παύλος Γερουλάνος: 21,12% και 63.632 ψήφους
  •     Άννα Διαμαντοπούλου: 19,52% και 58.899 ψήφους
  •     Μιχάλης Κατρίνης : 6,03% και 18.163 ψήφους
  •     Νάντια Γιαννακοπούλου: 2,29% και 6.890 ψήφους

Επικοινωνία Ανδρουλάκη με τους υποψηφίους -Συνεργασίες για την ανατροπή του αποτελέσματος αναζητά η πλευρά Δούκα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr πιθανότατα, ίσως και σήμερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους υποψηφίους προκειμένου να μάθει τις προθέσεις τους ενόψει του β' γύρου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας ραντεβού με τους άλλους υποψήφιους θα επιδιώξει και ο Χάρης Δούκας με στόχο να αναζητήσει συμμαχίες ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξή τους στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε κάθε περίπτωση αμφότεροι θα επιδιώξουν την επαφή είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ που δεν πέρασαν στον β' γύρο.

«Ναι» σε debate λένε Ανδρουλάκης-Δούκας

Παράλληλα, σύμφωνα με κομματικές πηγές, οι δύο μονομάχοι για την προεδρία, στον απόηχο του θετικού κλίματος που άφησε το debate μεταξύ όλων των υποψηφίων προ ημερών, προσανατολίζονται στη διεξαγωγή μιας δεύτερης τηλεμαχίας στην οποία θα συμμετέχουν οι δυο τους.

Οι όροι διεξαγωγής του αυτού του debate δεν έχουν συζητηθεί ακόμη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από αυτό που πραγματοποιήθηκε παραμονές των εσωκομματικών εκλογών. Ως προ τον χρόνο διεξαγωγής του, οι δύο υποψήφιοι φαίνεται να συμφωνούν να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα στηθούν την προσεχή Κυριακή (13/10).

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ