ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ευρώπη του αύριο…

0

Ψηφίζουμε για την Ευρώπη της επόμενη ημέρας. Και είναι πολλά τα ζητήματα που τίθενται για το μέλλον των λαών της γηραιάς ηπείρου. Ωστόσο, αυτές οι εκλογές διεξάγονται με σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας να βρίσκονται επί τάπητος με κυρίαρχα αυτά της ακρίβειας, των οικονομικών πολιτικών που γονατίζουν τους μικρομεσαίους και προκαλούν ακραία φτώχεια στις χώρες και βεβαίως η ανασφάλεια που κυριαρχεί και προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλα τα επίπεδα.

Η Ευρώπη σήμερα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Το ζήτημα της διατροφικής αλυσίδας έρχεται να μπει ως πρωταρχικό στην ατζέντα. Αγρότες και κτηνοτρόφοι και γενικότερα παραγωγοί ποιοτικών προϊόντων ξεσηκώνονται απέναντι στην λαίλαπα εκείνων που θέλουν να επιβάλουν ανεξέλεγκτα τρόφιμα γρήγορης παραγωγής και αμφίβολης ποιότητας.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε παρόντες και δια της ψήφου μας για να καθορίσουμε εξελίξεις.

Επιζητούμε μια Ελλάδα ισχυρή σε μια Ευρώπη που λειτουργεί για τους λαούς. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε παρόντες.

Να ψηφίσουμε ό,τι θεωρούμε πιο σωστό και διατρανώσουμε την θέληση μας για μια Ευρώπη ειρηνική, εύρωστη για όλους και όχι για τους λίγους και κυρίως δημοκρατική και ελεύθερη.

Αυτό δεν θα γίνει δια της απουσίας μας…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ