ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τουρισμός: «Πετάει» η Κρήτη κατά τους χειμερινούς μήνες – Σταθερές και ενισχυμένες οι πτήσεις προς Ηράκλειο το χειμώνα

0

 Ενισχύονται οι αεροπορικές πτήσεις για το Ηράκλειο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ανοιχτές αναμένεται να παραμείνουν σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια να κατακτηθεί το πολυπόθητο στοίχημα του χειμερινού τουρισμού για την Κρήτη. Οι Άγγλοι tour operators εκδήλωσαν από νωρίς το καλοκαίρι ενδιαφέρον να μεταφέρουν θέσεις στα άκρα της σεζόν, συνθήκη που αποτελεί κερδισμένη συμφωνία για όλους τους εμπλεκόμενους

Το στοίχημα του χειμερινού τουρισμού κατακτά η Κρήτη, που αναμένεται να υποδεχτεί Γερμανούς, Ολλανδούς και Βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι αεροπορικές πτήσεις προς Ηράκλειο ενισχύονται, καθιστώντας την πόλη και κατ επέκταση το νησί, ως έναν δυνατό τουριστικό προορισμό για τους χειμερινούς μήνες, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Ηράκλειο, από τη discover airlines, ενώ η Transavia διατηρεί τις πτήσεις της για Ηράκλειο από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Παράλληλα, τουλάχιστον δύο low cost αεροπορικές εταιρίες είναι πιθανόν να προσθέσουν δρομολόγια το χειμώνα από και προς το Ηράκλειο κυρίως από Γαλλία αλλά και Μεγάλη Βρετανία ενώ παραμένει ανοικτός και ο προορισμός από το Ηράκλειο προς την Λάρνακα.

Στην επιμήκυνση της σεζόν ποντάρουν οι ξενοδόχοι, με κερδισμένες πόλεις κυρίως το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, όπου έχει ήδη αποφασιστεί να παραμείνουν ανοιχτά κάποια συγκροτήματα μετά το πέρας του Οκτωβρίου και το παραδοσιακό κλείσιμο της σεζόν.

Το ξενοδοχείο Amirandes του ομίλου Grecotel στο Ηράκλειο, έχει αποφασιστεί να μείνει ανοικτό μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, ενώ το ξενοδοχείο της Plaza Beach House στο Ρέθυμνο θα παραμείνει μέχρι τις 9 Νοεμβρίου και θα ανοίξει εκ νέου αρχές Φεβρουαρίου, δίνοντας ανάσα στην πόλη.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ