ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σοκαριστικές σκηνές στο μπαρ του ξενοδοχείου από τα σφηνάκια απορρυπαντικού

0

Αγωνία για τους τρεις τουρίστες (έναν 35χρονο Γερμανό και δύο Βρετανούς, 69 και 67 ετών) αλλά και τους δύο εργαζόμενους στο ξενοδοχείο (τον 38χρονο μπάρμπαν και έναν Αλβανό εργαζόμενο) οι οποίοι κατανάλωσαν σφηνάκια με απορρυπαντικό πιάτων με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν και να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου.

Ο Κρητικός μπάρμαν αντιμετωπίζει σοβαρή αναπνευστική δυσλειτουργία και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου. Χθες υποβλήθηκε σε γαστροσκόπηση από την οποία διαπιστώθηκαν βλάβες, ωστόσο ο άνδρας παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση έως ότου υπάρξει μια ολοκληρωμένη και οριστική εικόνα της βλάβης που το απορρυπαντικό του προκάλεσε ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται ο Αλβανός εργαζόμενος και οι τρεις τουρίστες, ενώ σημειώνεται ότι άλλη εργαζόμενη που είχε επίσης δηλητηριαστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και χθες πήρε εξιτήριο.

Σοκαριστικές σκηνές στο μπαρ του ξενοδοχείου

Σκηνές αλλοφροσύνης και πανικός επικράτησαν στο μπαρ, μόλις τουρίστες και εργαζόμενοι σήκωσαν τα ποτήρια και ήπιαν τα σφηνάκια ρακής - όπως τουλάχιστον νόμιζαν! Νιώθοντας να καίγονται από το διαβρωτικό απορρυπαντικό πιάτων, άλλοι έτρεχαν να πιουν νερό, άλλοι έκαναν εμετό.

Όπως διαπιστώθηκε οι εργαζόμενοι είχαν χρησιμοποιήσει το δοχείο του απορρυπαντικού, το οποίο είχαν αδειάσει, πλύνει και εντός του οποίου είχαν μεταγγίσει τη ρακή. Έβγαλαν μάλιστα και την ετικέτα για να αναγνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο δοχείο περιείχε την ρακή. Τελικά τα όμοια δοχεία μπερδεύτηκαν και το κέρασμα κατέληξε να είναι ... το απορρυπαντικό!

Όπως έγραψε το Cretalive, χθες συνελήφθη ο διευθυντής του ξενοδοχείου, ο οποίος κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή καθώς είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Προς το παρόν τουλάχιστον η δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του διευθυντή του ξενοδοχείου, της υπεύθυνης πόστου και του μπάρμαν.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ