ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY

ΤechnoLoco /w Reign Of Time x Innassi στο Beach Bar Τζαμάικα

ΤechnoLoco /w Reign Of Time x Innassi
στο Beach Bar Τζαμάικα
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Οι TechnoLoco σας προσκαλούν στο Tzamaika Beach Bar για ένα proper closing party του καλοκαιριού με ελεύθερη είσοδο και καλεσμένους δύο από τα πιο hot ονόματα της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής!

Οι Reign Of Time, residents του Blend Athens και ιδρυτές της Arcana έχουν αναδειχθεί ως το κορυφαίο ελληνικό duo της τελευταίας δεκαετίας με την μουσική τους να ξεχωρίζει από μια μοναδική μίξη synthesizer, βαθιών μπάσων και ρυθμικών ντράμς.

Τα set τους χαρακτηρίζονται ως “euphoric” και “groove driven” με την φήμη τους να μεγαλώνει από εμφανίσεις σε Βερολίνο, Η.Π.Α, Ολλανδία, Μόσχα και Μύκονο καθώς και από συνεργασίες με διεθνείς artists.

Η Innassi, μέλος της κολλεκτίβας Butterfly 88, έχει εδραιωθεί ως μία απο τις κυρίαρχες γυναικείες μορφές της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής με το μουσικό της στυλ να αποτελείται από ένα fusion της house και της progressive house με στοιχεία από trance, electro και break beats.

Το ακλόνητο πάθος της για την μουσική την οδήγησε σε μια σειρά από gigs σε αξιόλογους χώρους και φεστιβάλ στο Άμστερνταμ (ADE), τη Σερβία, την Ιταλία, την Ελβετία, τις Βρυξέλλες , το Λονδίνο και εμφανίσεις δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Jimi Jules, ο Fideles, ο Rafael Cerato, ο Monolink κ.α.

Είσοδος ελεύθερη

Reservations – Dancefloor , Vip Booth Area: inbox TechnoLoco & 6945310250

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ