ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστούγεννα με πρωταγωνιστές τα παιδιά

0

Θεατρικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικο  πνεύμα και  πρωταγωνιστές τους μικρούς  φιλοξενούμενους  των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών  του Δήμου Ρεθύμνης, θα έχουν την ευκαιρία ν’  απολαύσουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στο «Σπίτι Πολιτισμού», όλοι οι συμπολίτες.

Η συνεργασία των  Παιδικών  Σταθμών  του Δήμου, εξασφάλισε μια κοινή εκδήλωση ενταγμένη στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών που διανύουμε, προσφέροντας μια υγιή και επίκαιρη ευκαιρία  στα παιδιά να ανακαλύψουν τη μαγεία του θεάτρου και  να καλλιεργήσουν την ικανότητα τους να εκφράζονται, να ψυχαγωγούνται και να συνεργάζονται μέσα από τον πολιτισμό.

Στους δε ενήλικες, την αφορμή να ανασύρουν  από τις μνήμες της παιδικής τους ηλικίας το αυθεντικό, λυτρωτικό  βίωμα των Χριστουγέννων.

Προσκεκλημένοι – ες  όλοι και όλες,  λοιπόν, σε τρεις θεατρικές παραστάσεις,  από το Δήμο Ρεθύμνης, την Κοινωνική του Υπηρεσία και την Αντιδήμαρχο Δρ Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και τα στελέχη των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου, την ερχόμενη  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στο «Σπίτι Πολιτισμού» (οδ. Βερνάδου 12 – Παλαιά Πόλη).

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Στις 17:30 : « Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» από τον  Βρεφονηπιακό Σταθμό Λούτρας.
     
  • Στις 18:30: «Η Χιονονιφάδα που έγινε η Βασίλισσα του Χιονιού» από τον  Παιδικό Σταθμό Ατσιποπούλου.
  • Στις 19:30: « Ευχές με Μέλι και Κανέλα!!!»  από τον  Παιδικό Σταθμό Αρμένων.

Καλώς να ορίσετε στη γιορτή που θα μεταμορφώσει  το παραμύθι σε ζωή και σας,  ξανά σε παιδί..
Καλά Χριστούγεννα!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ