ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ταινία Μικρού Μήκους «Οι σκέψεις της Νεφέλης» στον κινηματογράφο Cineland Pantelis

0

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην πρώτη προβολή της ταινίας μικρού μήκους "Οι Σκέψεις της Νεφέλης" για το Ρέθυμνο, η οποία αφορά στο φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας & του εκφοβισμού την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, και ώρα 10:00-12:00  στον κινηματογράφο Cineland Pantelis

Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Οι σκέψεις της Νεφέλης», δημιουργήθηκε με εφαλτήριο την πανελλαδική μαθητική εκστρατεία «Μίλα Τώρα», η οποία πραγματοποιείται από το 2014, έχοντας την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού. Η ταινία εστιάζει στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση & την κινητοποίηση ενάντια στο φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας & του εκφοβισμού, ενώ έχει στόχο να δώσει υπόσταση & φωνή στα συναισθήματα κάθε παιδιού που βιώνει bullying.

Μετά το τέλος της προβολής, ψυχολόγοι του Οργανισμού, θα συντονίσουν ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 250 μαθητές/-τριες από Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ρεθύμνου, ώστε να παρακολουθήσουν την ταινία και στη συνέχεια θα γίνει μία συζήτηση επί του θέματος με την πλαισίωση ψυχολόγων του Οργανισμού στην Κρήτη και τον κ. Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του ΔΣ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ