ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη προβολή κινηματογραφικής παραγωγής ταινίας που γυρίστηκε στο Ρέθυμνο και στα Ρουστικα

0

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουστίκων παρουσιάζει σε ιδιωτική προβολή την ταινία με τίτλο «Έγκλημα στην Κρήτη» τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Ρεθύμνης το φθινόπωρο του 2023.

  Πρόκειται για παραγωγή της εταιρείας AVATON FILMS και αφορά μια αστυνομική ιστορία, με επίκεντρο μια ταλαντούχα Κρητικιά αστυνομικό, που αναζητά τον ένοχο μιας δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το Ρέθυμνο. Η εκτέλεση παραγωγής πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία RELEVANT FILM Produktionsgesellschaft mbH και θα προβληθεί από το μεγάλο Γερμανικό κανάλι ARD το φθινόπωρο του 2024.

  Απευθύνεται στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού της Γερμανίας και τα βασικά γυρίσματα της πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Ρούστικα και στην πόλη του Ρεθύμνου. Πρωταγωνιστές είναι οι γνωστοί Γερμανοί ηθοποιοί Naomi Krauss, Danilo Kamperidis και Franziska von Harsdorf σε σκηνοθεσία της Constanze Knoche.

  Στα Ρούστικα θα προβληθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00 στην κάτω πλατεία του χωριού και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

  Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

  Χορηγός εκδήλωσης: Roustika 4 Seasons.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ