ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι παραστάσεις του «Κτήνους στο Φεγγάρι»

0

 Η νέα παραγωγή του Θεατρικού Περίπλου, «Το Κτήνος στο Φεγγάρι», ολοκλήρωσε χθες τις παραστάσεις της, απολαμβάνοντας τη θερμή υποδοχή του θεατρόφιλου κοινού, στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης.

Η συγκινητική ιστορία των δύο Αρμένιων επιζώντων της Γενοκτονίας αναδείχθηκε μέσα από την ευρηματική σκηνοθεσία της Μαρίας Καντιφέ, τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και την ατμοσφαιρική σκηνογραφία, προσφέροντας στους θεατές γι’ άλλη μια φορά καλό θέατρο.

Η Μαρία Καντιφέ, ηθοποιός με πολυετή πορεία στις αθηναϊκές σκηνές και συνεργασίες με εξέχοντες σκηνοθέτες του ελληνικού θεάτρου, όπως οι Μ. Βολανάκης, Κ. Τσιάνος, Σ. Χατζάκης, Λ. Κονιόρδου και πολλοί ακόμη, έδωσε ζωή στο «Κτήνος στο Φεγγάρι», υπενθυμίζοντάς μας τη σημασία της μνήμης και των επιπτώσεων του πολέμου.

Οι ηθοποιοί της παράστασης, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Μάριος Μαραγκουδάκης και Γιάννης Μαθιουδάκης, απόφοιτοι του Σχολείου Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου, εντυπωσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους, δίνοντας -επί δύο σχεδόν ώρες παράστασης- σάρκα και οστά στην Σέτα, τον Αράμ και τον Βίνσεντ, αποδεικνύοντας την αξία της θεατρικής τους εκπαίδευσης και την εξέλιξή τους ως επαγγελματίες.

Η παράσταση αγκαλιάστηκε τόσο θερμά από το κοινό, που οδήγησε σε παράταση των παραστάσεων για δύο επιπλέον μέρες, καθώς οι θεατές αδυνατούσαν να βρουν διαθέσιμες θέσεις.

Ήδη ο θίασος βρίσκεται σε συζητήσεις για την πιθανή επανάληψη του έργου το φθινόπωρο, καθώς και για τις μελλοντικές του δράσεις στη νέα θεατρική περίοδο.

10 χρόνια Σχολείο Θεάτρου – 10 χρόνια θεατρικής προσφοράς και εκπαίδευσης για το Ρέθυμνο

36 χρόνια Θεατρικός Περίπλους

Επίσημη ιστοσελίδα: www.theatrikosperiplous.gr

Βρείτε τον Θεατρικό Περίπλου στα Social Media:

Facebook: Θεατρικός Περίπλους και Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους

Instagram: @th.periplous

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ