ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάγεψε το κοινό του Ρεθύμνου ο Μίνως Μάτσας!

0

Ο συνθέτης που εμπνεύστηκε στην Κρήτη τις μουσικές για την πετυχημένη σειρά “Το νησί “ και την κινηματογραφική ταινία “Kαζαντζάκης” ήρθε στο Ρέθυμνο και μας χάρισε μια βραδιά με τα ωραιότερα τραγούδια του από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα.

Ειδικότερα, ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας ήρθε για μια και μοναδική συναυλία στο Ρέθυμνο την Τετάρτη 17 Ιουλίου την οποία πραγματοποιήσιμέ στο Θέατρο Ερωφίλη, σε διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

Συνοδοιπόρους είχε δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου καθώς και οκτώ σολίστ μουσικούς.

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο θρύλος της κρητικής μουσικής Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος ξεδίπλωσε την τέχνη του και μάγεψε για μια ακόμη φορά το κοινό. 

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο στο κάστρο της Φορτέτζας απόλαυσε τραγούδια και μουσικές από την διαδρομή του συνθέτη στον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη δισκογραφία κι έζησε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΚΗΣ

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ