ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Μυλοποτάμου

0

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Ο Δήμος Μυλοποτάμου συνεχίζει να ενισχύει την τοπική κοινωνία μέσω των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, προσδίδοντας έντονο κοινωνικό χαρακτήρα στις δράσεις του. Στο πλαίσιο αυτό, οι πρόσφατες παραστάσεις γέλιου από τον Στάθη Μονιάκη που έλαβαν χώρα στο Πέραμα και στη δημοτική κοινότητα της Αξού, αποτέλεσαν μια σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση των κοινωνικών σκοπών της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, ο ταλαντούχος Στάθης Μονιάκης διέθεσε το βιβλίο του «365 Ανέκδοτα, ένα για κάθε μέρα», που όπως ανέφερε ο ίδιος, «το βιβλίο δεν θα πωλείται, αλλά θα προσφέρεται στον κόσμο κατά τις παρουσιάσεις του η οποίες γίνονται δωρεάν. Κάθε θεατής θα μπορεί, κατά βούληση, να αφήνει κάποιο ποσό, το οποίο θα μετατρέπεται σε τρόφιμα για τα συσσίτια και τις ανάγκες των ανθρώπων που δυσκολεύονται οικονομικά.»

Οι θεατές ανταποκρίθηκαν με θέρμη, συγκεντρώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά, τα οποία θα διατεθούν για την υποστήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς την κάλυψη βασικών αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Μέρος των εσόδων δόθηκε επίσης για την αγορά εκπαιδευτικών παιχνιδιών για το νηπιαγωγείου και δημοτικό σχολείο της Αξού. Τα έσοδα από την εκδήλωση στο Πέραμα δόθηκαν στο σύνολο τους στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. 

Η δημοτική αρχή του Δήμου Μυλοποτάμου ευχαριστεί θερμά  τον Στάθη Μονιάκη, ο οποίος με το ταλέντο του χάρισε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η αξία της προσφοράς να εμπνέει την κοινότητά μας, ιδίως σε μια εποχή όπου ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη έχουν υποστεί σοβαρούς κλυδωνισμούς.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Η συνεισφορά σας κάνει τη διαφορά στην ανάπτυξη μιας δυνατής και ενωμένης κοινότητας».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ