ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κινηματογραφικές Δευτέρες»

0

Με το κοινό να ανταποκρίνεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους πολιτιστικούς φορείς των οικισμών του Δήμου Ρεθύμνης να στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση, συνεχίζεται η διεξαγωγή των εκδηλώσεων του νέου πολιτιστικού θεσμού «Κινηματογραφικές Δευτέρες».

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 21:00, κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και πάνω από το Κρητικό Πέλαγος, θα προβληθεί στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου της Κυριάννας η ταινία «Amelie».

Παράλληλα, θα προσφέρονται γλυκίσματα όπως κάποτε, δηλαδή, υποβρύχιο, παγωτό και σπιτικό ποπ-κορν, αναψυκτικά, λεμονάδα «Σπιτοσχολειού», βυσσινάδα Αμαριώτικη  καθώς επίσης μπύρες και σουβλάκι από το χωριό, σε μικρό κόστος.

Μία ώρα πριν την έναρξη της προβολής, στις 20:00, ο Σύλλογος Γονέων του Νηπιαγωγείου Κυριάννας θα πραγματοποιήσει βιωματικό διαδραστικό παιχνίδι για παιδιά άνω των 4 ετών με αφορμή και έμπνευση από την ταινία «Amelie». Θα θυμηθούμε παλιά παιχνίδια που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά, θα ταξιδέψουμε στο χρόνο παρέα με μικρούς νάνους που συναντάμε συχνά στους κήπους  των σπιτιών, διεγείροντας τις αισθήσεις, τη μνήμη και κυρίως αναζητώντας τη χαρά σε απλά πράγματα. Όπως η ιδιαίτερη ηρωίδα της ταινίας.

Το παιχνίδι εμψυχώνει η Κωνσταντίνα Γιασεμίδου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ