ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την υπόθεση αιμομιξίας - Ερωτευμένα δηλώνουν τα δύο αδέρφια

0

 Από τον 15χρονο μεγαλύτερο αδελφό της έμεινε έγκυος μια 13χρονη, που δηλώνει ερωτευμένη μαζί του

Σοκάρει η υπόθεση αιμομιξίας που ήρθε χθες στο “φως” με επίκεντρο ανήλικη εγκυμονούσα στο Ρέθυμνο (εκτός από τη 14χρονη από τη Βουλγαρία) που περιμένι τον καρπό του έρωτά της με τον ίδιο της τον αδερφό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις Αρχές καταγράφηκε το συγκεκριμένο περιστατικό αιμομιξίας με “πρωταγωνιστές” δύο αδέρφια, ηλικίας 15 και 13 ετών, ενώ την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γ. Καλλιακμάνης, που μίλησε σε εκπομπή του Star.
Το επίμαχο περιστατικό αφορά σε 13χρονη κοπέλα, που φέρεται να έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της.
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, τα δύο αδέρφια, βουλγαρικής υπηκοότητας, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι είναι ερωτευμένα μεταξύ τους και πως η σεξουαλική πράξη που έλαβε χώρα έγινε με τη συναίνεση αμφότερων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα δύο αδέρφια διαμένουν στην πόλη του Ρεθύμνου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 13χρονη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ειδικότερα, φέρεται να βρίσκεται περίπου στον όγδοο μήνα της κύησης.
Η απίστευτη υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Τότε, η ανήλικη μετέβη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τη Γυναικολογική Κλινική. Οι Αρχές έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία για την υπόθεση, η οποία έχει υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ