ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η αδελφοποίησης επιμελητηρίων Ρεθύμνου και Βοιωτίας και η βράβευση Μαίρης Λιονή

0

Η αδελφοποίηση των Επιμελητηρίων Ρεθύμνου και Βοιωτίας είχε και «κουμπάρα»! Και άλλη δεν ήταν από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ορχομενό Βοιωτίας, γεγονός, που κάνει σήμερα τους συμπατριώτες της ιδιαίτερα περήφανους για την εξέλιξη και την πρόοδο της στην ζωή.

Η τελετή αδελφοποίησης των δύο Επιμελητηρίου έγινε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο Πέλαγος, πριν τις βραβεύσεις των Ρεθεμνιωτών επιχειρηματιών.

Η αποστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγνιάδη και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Γιακουμάκη, μίλησαν για την σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, την ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας και των μελλοντικών κοινών δράσεων, στο πλαίσιο των δεσμών που προϋπήρχαν και στο εξής θα συνεχίσουν να συνδέουν στενά τα δύο Επιμελητήρια. Κατά τη διάρκεια της τελετής ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή. Οι συμπατριώτες της μίλησαν με εξαιρετικά λόγια για την ίδια και το έργο της, έφεραν μαζί τους αναμνηστικά έπαθλα και δώρα ενώ ο Αντιδήμαρχος της ιδιαίτερης πατρίδας της την τίμησε με ειδικό έπαινο. Δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου δεν παρέστη και τα εύσημα που την αφορούσαν παρέλαβε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και η κ. Αντιγόνη Αραμπατζόγλου.

Η τελετή αυτή ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και των επίσημων κειμένων της αδελφοποίησης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ