ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Απαράδεκτες εικόνες περιμετρικά της πόλης - Πετάνε ογκώδη αντικείμενα και μπάζα

0

 Απαράδεκτες εικόνες σε δρόμους και χωριά περιφερειακά τους Ρεθύμνου, όπου πολίτες πετάνε σκουπίδια, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα χωρίς καμία ντροπή και κανένα σεβασμό απέναντι στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Μίνι χωματερές δημιουργούν πολίτες περιμετρικά της πόλης του Ρεθύμνου, αδιαφορώντας για το επιπλέον βάρος που αναγκάζονται να επωμιστούν οι υπάλληλοι της καθαριότητας.

Η εικόνα κοντά στον κόμβο Αμαρίου και σε γύρω περιοχές είναι αποκαρδιωτική, με τους εργαζόμενους να ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα, σε μια προσπάθεια να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων ώστε να κάνουν την αποκομιδή.

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν προλαβαίνουν να ανταποκριθούν στον όγκο που προκύπτει από τα σημεία, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μεταφέρουν τα ογκώδη τους στα κατάλληλα σημεία που έχουν οριστεί, ώστε να αποφεύγεται αυτή η ντροπιαστική εικόνα.

Παράλληλα, επισημαίνεται στους Ρεθεμνιώτες, ότι σε περίπτωση που δε γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν τα απορρίμματα τους, η υπηρεσία είναι στη διάθεση τους, ώστε να τους κατευθύνει και εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, να τους διευκολύνει.

Δείτε το βίντεο:

 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ