ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Θοδωρής Νίνος: "Εκκινεί πλέον η διαδικασία των μελετών επέκτασης του περιφερειακού δρόμου της πόλης του Ρεθύμνου"

0

Ειδικότερα, ο κ. Νίνος στην δήλωση του τόνισε τα εξής για το σημαντικό αυτό έργο της πόλης τα εξής: "Με χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνω ότι ολοκληρώθηκε η έγκριση των κάτωθι πράξεων και εκκινεί πλέον η διαδικασία των μελετών επέκτασης του περιφερειακού δρόμου της πόλης του Ρεθύμνου για τα τμήματα από οδό Δασκαλάκη (κτίρια πρώην ΤΕΙ στα Περιβόλια ) έως κόμβο Αμαρίου και για το τμήμα από οδό Κουρμούλη έως κόμβο Ατσιποπούλου.
Επίσης ξεκινά η μελέτη για τον ισόπεδο κόμβο στην θέση Βοθρός καθώς και της Δευτερεύουσας Οδού σύνδεσης του νέου Κόμβου με τον οικισμό Γερανίου και η ανισόπεδη διάβαση στο ύψος του προς κατασκευή καταδυτικού πάρκου στην περιοχή του Πετρέ.

Ένταξη της Πράξης «Επιχορήγηση του ΟΑΚ ΑΕ για το έργο: «Τεχνικός Σύμβουλος για τις μελέτες Αναβάθμισης του Ισόπεδου Κόμβου Ατσιπόπουλου Ν. Ρεθύμνης (Α.Π 30131)» με Κωδικό ΟΠΣ 5223454 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2021-2025».
Φυσικό αντικείμενο της πράξης:
Υποβοήθηση της Υπηρεσίας από Τεχνικό Σύμβουλο για την εκπόνηση των εξής μελετών:
Μελέτη νέου ισόπεδου κόμβου, βόρεια του ΙΚ Ατσιπόπουλου, στη διασταύρωση της παλαιάς Ε.Ο. με την οδό Ρεθύμνου – Γάλλου,
Μελέτη νέας συνδετήριας οδού του κόμβου Ατσιπόπουλου με την οδό Κουρμούλη μήκους περίπου 3 km . Μελέτη νέας συνδετήριας οδού Δασκαλάκη με τον κόμβο Αμαρίου μήκους περίπου 0,8 km
Ένταξη της Πράξης «Επιχορήγηση του ΟΑΚ ΑΕ για την μελέτη : "Οριστικές Μελέτες Α/Κ Γερανίου στην θέση
Βοθρό του ΒΟΑΚ (Α.Π 30131)» με Κωδικό ΟΠΣ 5223446 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2021-
2025».
Φυσικό αντικείμενο της πράξης:
Υποβοήθηση της Υπηρεσίας από Τεχνικό Σύμβουλο για την εκπόνηση των εξής μελετών: Μελέτης Νέου Ισόπεδου Κόμβου στη θέση Βοθρός
του Ν. Ρεθύμνης επί του υφιστάμενου ΒΟΑΚ, μελέτης Δευτερεύουσας Οδού σύνδεσης του νέου Κόμβου με τον οικισμό Γερανίου
και μελέτης Κάτω διάβασης στην περιοχή του Πετρέ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών , στον Υφυπουργό και Βουλευτή Ρεθύμνου καθώς και στο ΔΣ και τους εργαζόμενους του ΟΑΚ ΑΕ".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ